Doorzoek volledige site
30 januari 2019

Schrijf je in voor Renovatiedag 2019

Illustratie | Luc Roymans

Trots op een gerealiseerde renovatie? Pak ermee uit! Heel wat toekomstige verbouwers zijn benieuwd naar uw aanpak. De Renovatiedag, dit jaar op zondag 5 mei, is een unieke openhuizendag waarbij u potentiële opdrachtgevers over de vloer krijgt in uw eigen realisatie. Een namiddag lang ontdekken zij uw verhaal. De bouwheer in spe zet zo de eerste stap richting zijn droomproject… Met uw visitekaartje op zak. Inschrijven kan nog tot 28 februari.

Media-aandacht?

Alle projecten worden voorgesteld op deze website en in een luxecatalogus met ruimte voor tekst en foto's. De dag kan ook steeds rekenen op flink wat aandacht van televisie en gedrukte media. Een unieke manier dus om uw bureau in de spotlight te zetten.

 

Uw project in de kijker in de Renovatiegids van Ik ga Bouwen?

Enkele renovatieprojecten worden uitgebreid in de verf gezet. Uw renovatie als project in de kijker? Stel uw inschrijving dan niet uit en bezorg uw foto's en projectgegevens voor donderdag 28 februari.

 

Praktisch?

  • Wanneer? Zondag 5 mei 2019 van 13.00u tot 18.00u.
  • Wie zijn de bezoekers? Toekomstige verbouwers.
  • Zijn de bezoeken op afspraak? U kiest zelf of de renovatie vrij of na afspraak te bezoeken is.
  • Moeten de bezoekers betalen? Nee, de toegang is gratis.

 

De Renovatiedag is een organisatie van Netwerk Architecten Vlaanderen (NAV). Inschrijven kan tot 28 februari op de website van de Renovatiedag