Doorzoek volledige site
06 februari 2019

Umbris brengt strak, decoratief zijpaneel voor lamellendak

© Bart Gosselin
© Bart Gosselin
© Bart Gosselin
© Bart Gosselin
© Bart Gosselin
© Bart Gosselin

Umbris, bekend van het gelijknamige lamellendak en terrasoverkappingen, presenteert op Batibouw haar nieuwste creatie. Het gaat om een strak, decoratief zijpaneel dat volledig aansluit bij het Umbris lamellendak.

 

Verlengstuk van de woning

Als pionier van op maat gemaakte lamellendaken en onder het motto ‘Enjoy outdoor living’, is Umbris altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de tuin nog meer te integreren in het volledige woonconcept. Umbris ziet de tuin als een verlengstuk van de woning, als een plaats om het hele jaar door tot rust te komen. 

 

Architecturale en decoratieve meerwaarde 

Daarom brengt Umbris nu een nieuwe aanvulling op het lamellendak op de markt: een zijpaneel dat niet alleen architecturaal een decoratieve meerwaarde biedt, maar tegelijkertijd als steunelement dienst kan doen. Bovendien creëert het paneel een sierlijk lichteffect en biedt het meer privacy. De verticale stijlen kunnen in het dak doorlopen om samen een strak geheel te vormen. Voor de uitvoering zijn er twee keuzemogelijkheden: hout en aluminium.

 

Creativiteit op maat – onbeperkte mogelijkheden 

De zijwanden worden volledig op maat en volgens de wensen van de klant gemaakt. De architect kan zijn creativiteit vrij laten stromen: qua vorm, afmeting en ornamenten zoals haken om handdoeken of kleding aan op te hangen. 

Umbris is op Batibouw te vinden in Hal 1, stand 01303.