Doorzoek volledige site
06 februari 2019

Hörmann lanceert inspiratiewebsite

Hörmann Inspiration is het nieuwe platform voor zij die een nieuwe voordeur of garagepoort willen kopen. Enerzijds dient het als een inspiratiebron voor kopers van een garagepoort of voordeur, anderzijds kunnen klanten hun eindresultaat online tentoonstellen. 

 

Foto na installatie

Via Hörmann Inspiration kunnen potentiële klanten foto’s bekijken van garagepoorten of voordeuren na installatie in een woning. Zo vinden ze het product dat perfect aansluit bij hun wensen.  Op de website kunnen toekomstige kopers van een garagepoort of voordeur resultaten van eerdere realisaties bekijken in de stijl die ze wensen. 

 

Filtermogelijkheden

In de database van meer dan 2000 foto’s kiezen ze het soort product (garagepoort, sectionale poort, kantelpoort, voordeur of voordeur met glas), de gewenste kleur en de stijl van de woning (klassiek, landelijk of modern). Deze filtermogelijkheden zorgen zo voor een exacte weergave van wat de klant wil.

 

Interesse in eindresultaat

“We hebben dit platform gelanceerd omdat we merken dat kopers veel interesse hebben in het eindresultaat. Ze kiezen vaak hun product op basis van een brochure of een bezoek aan één van onze showrooms; het uiteindelijke resultaat krijgen ze pas te zien bij de installatie, verduidelijkt Louwies.”  

Gebruikscomfort, gebruiksveiligheid voor iedereen en bescherming tegen inbraak zijn uiterst belangrijk bij de Hörmann-producten, wat duidelijk wordt bij een bezoek aan een showroom. Of een garagepoort of een voordeur effectief bij een woning past, is soms moeilijk te visualiseren in een folder of toonzaal. Via Hörmann Inspiration laten tevreden klanten hun projecten zien aan potentiële kopers.