Doorzoek volledige site
07 februari 2019 | ARCHITECTURA.BE

Sign for my Future: ook architectura.be ijvert voor ambitieuzer klimaatbeleid

Sign for my Future is een burgerinitiatief dat uitgegroeid is tot de breedste coalitie ooit van burgers, jongeren, bedrijfsleiders, middenveldorganisaties, de media en de academische wereld. Zij roepen samen alle Belgen op om zich uit te spreken voor een krachtig klimaatbeleid. architectura.be is partner van het initiatief. 

Burgers die tekenen op signformyfuture.be vragen zo de volgende regeringen om nu écht werk te maken van een krachtig klimaatbeleid. Met een klimaatwet, een investeringsplan en een klimaatraad. Naast burgers tekenden ook een driehonderdtal captains of society uit middenveldorganisaties, het bedrijfsleven, academici en mediabedrijven voor een krachtig klimaatbeleid in België.

 

Wat is de rol van architectuur?

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is van groot belang voor architectura.be. Een gedegen klimaatbeleid maakt daar zeker deel van uit. architectura.be schaart zich daarom achter het initiatief Sign for my Future. Maar het stopt niet bij onze handtekening. De komende weken gaan we op zoek naar interessante meningen van architecten en ingenieurs over hoe zij kunnen bijdragen aan een ambitieuzer klimaatbeleid. Deze artikels bundelen we in het dossier ‘Sign for my Future’.

 

architectura.be is één van de partners van Sign for my Future en zal regelmatig columns publiceren waarin architecten, ingenieurs en andere bouwprofessionals een lans breken voor een efficiënter klimaatbeleid.  

Wilt u ook uw mening kwijt in een column? Dat kan zeker. Contacteer ons via info@architectura.be of 011 56 19 50 en wij laten u weten wat de voorwaarden zijn voor een dergelijke column..

En vergeet natuurlijk ook niet om zelf ook te tekenen voor het klimaat en onze toekomst. Zo laat u de volgende regering weten dat ook u vragende partij bent voor een gedegen klimaatbeleid.