Doorzoek volledige site
07 februari 2019

Vasco presenteert ONI-EL en Beams Mono-EL

Beams Mono-EL
ONI-EL
DX ventilatie-unit
EasyFlow Beton
EasyFlow Beton
EasyFlow Beton
D350

Vasco stelt op Batibouw opnieuw tal van innovaties op gebied van verwarming en ventilatie voor. Je kan er onder meer de nieuwste referentie op vlak van ventilatie (de Vasco DX), een nieuwe generatie ventilatie-units met warmteterugwinning en nieuwe elektrische varianten van designradiatoren ontdekken. 

 

Elektrische variant van de ONI-radiator 

Vasco speelt in op de duurzame trend van de elektrische verwarming met een elektrische variant van de aluminium designradiator ONI, met zijn 8mm de dunste Vasco-radiator ooit. Ook de elektrische versie van de ONI bestaat volledig uit aluminium: een licht, duurzaam en  recycleerbaar materiaal. 

 

BEAMS MONO in een elektrisch jasje 

De Beams Mono-EL is een ideale oplossing voor wie voorstander is van elektrische radiatoren en tegelijk zweert bij een uitgepuurd en minimalistisch design. 

Ook de elektrische versie van de Beams Mono bestaat uit verticale profielen (breedte 150 mm): een licht, duurzaam en perfect recycleerbaar materiaal. De radiator kan bliksemsnel opwarmen tot 80 à 85 °C en de gebruiker snel van het gewenste warmtecomfort voorzien. 

 

DX ventilatie-unit met gebruiksvriendelijke display 

De DX-ventilatie D-unit is fluisterstil, met het hoogste rendement bij elk luchtdebiet. Daarnaast geniet de DX ook van een extreem laag geluidsniveau en maximale flexibiliteit in montage en gebruik. 

Vanaf het voorjaar zal Vasco ook nog een functioneel display toevoegen aan de DX. Dit nieuwe touchscreen, dat Vasco op Batibouw voorstelt aan het grote publiek, verhoogt de gebruiksvriendelijkheid van de unit. 

 

Easyflow ventilatiekanalen voor stortbeton

Vasco ontwikkelde een uitbreiding op het EasyFlow systeem, het Vasco luchtkanalensysteem voor ventilatie. ‘EasyFlow Beton’ biedt de mogelijkheid om al in een vroeg stadium van het bouwproces de ventilatiekanalen te integreren. 

Nu kunnen de ventilatiekanalen op een moment naar keuze geïntegreerd worden: in de ruwbouwfase met EasyFlow Beton, of bij de afwerking met de traditionele EasyFlow-oplossingen. 

 

Efficiënt binnenklimaat met Vasco ventilatie-units D350 en D425 

Deze nieuwe generatie ventilatiesystemen met warmteterugwinning koppelen efficiëntie aan gebruiksgemak en een fluisterstille werking. De nieuwe D350 en D425 bevatten een breed pallet aan extra functionaliteiten die doorgaans optioneel zijn.

Zo zorgt de constante volumeregeling voor een gegarandeerde luchtbalans. Dankzij de automatische by-pass schakelt warmtewisselaar uit wanneer de temperatuur van de buitenlucht hoger is dan die van de afgevoerde binnenlucht. 

De units bevatten een F7 filter voor de toevoer en G4 filter voor de afvoer. Deze zuivert de binnenkomende lucht van pollen, bacteriën en fijnstof, met een constant, comfortabel en gezond binnenklimaat als resultaat. 

Vasco is op Batibouw te vinden in Hal 12, stand 101.

GERELATEERDE DOSSIERS