Doorzoek volledige site
12 februari 2019

Schrijf je nog snel in voor galadiner Belgian Building Awards

Op donderdag 21 februari 2019 worden de vernieuwde prestigieuze Belgian Building Awards uitgereikt op BATIBOUW. Traditiegetrouw wordt de prijsuitreiking gevolgd door een galadiner, met Koen Olthuis als keynote speaker. De Belgian Building Awards zijn een organisatie van BATIBOUW in samenwerking met Redactiebureau Palindroomarchitectura.beIk Ga Bouwen & Renoveren, Sanoma en de Orde van Architecten

De Belgian Building Awards worden dit jaar uitgereikt in vier categorieën: New Way of Living, New Way of Working, Rookie of the Year en de Pioneer Award. De Pioneer Award, vorig jaar nog gewonnen door Georgios Maillis, bouwmeester van Charleroi, bekroont een organisatie of een persoon die zijn nek uitgestoken heeft, die pionierswerk verricht heeft en navolging gekregen heeft voor een ideaal dat de architecten en/of de architectuurkwaliteit en zelfs onze hele maatschappij ten goede zal komen. 

De winnaars kom je op de openingsdag van Batibouw te weten. De prijsuitreiking wordt gevolgd door het traditionele galadiner. Op het programma van de avond: inspiratie, gastronomie.. en netwerking. Batibouw krijgt de kans om Koen Olthuis te ontvangen als keynote-spreker. 

Koen Olthuis (1971) studeerde Architectuur en Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. In 2007 werd hij verkozen als nr. 122 in Time Magazine's lijst van meest invloedrijke mensen ter wereld vanwege de toenemende wereldwijde belangstelling voor waterontwikkelingen. Daarnaast heeft het Franse tijdschrift Terra Eco hem in 2011 gekozen als een van de 100 groene personen die de wereld zullen veranderen.

Inschrijven voor het galadiner kan via deze link

GERELATEERDE DOSSIERS