Doorzoek volledige site
13 februari 2019

Belisol stelt deurensimulator en diepzwart pvc voor op Batibouw

Illustratie | Belisol
Illustratie | Belisol
Illustratie | Belisol
Illustratie | Belisol
Illustratie | Belisol

Batibouw, de grootste Belgische bouwbeurs, is in zicht. Breng zeker eens een bezoekje aan de Belisol-stand waar je onder meer deze nieuwigheden kan ontdekken.

1. Belisol deurensimulator: stel zelf je droomdeur samen

Met de gloednieuwe deurensimulator van Belisol kan je, op ware grootte, alle mogelijke combinaties uitproberen. Kies op het touchscreen in enkele stappen het model, de kleur en de greep. Alle nieuwste modellen zitten in de tool. Zo heb je steeds de laatste en ruimste keuze. Na Batibouw kan je deze deurensimulator vrijblijvend uitproberen in de Belisol showrooms.

 

2. Nieuw: zwarte pvc ramen

Tot voor kort kon je geen zwarte kleur kiezen voor ramen in pvc. Zwart slorpt namelijk warmte op als de zon erop schijnt en daardoor kon het pvc raam gaan uitzetten of vervormen. Vandaag kan je bij Belisol de pvc profielen Unix en Futura in de diepzwarte kleur RAL 9004 verkrijgen.

De Cool Colors technologie maakt dat mogelijk. Een nieuwe, dikkere folie beschermt de ramen waardoor het achterliggende profiel niet opwarmt. Dat is goed nieuws, want zwarte ramen zijn de trend van het moment, ook in renovaties. Belisol biedt deze zwarte ramen aan in dezelfde afmetingen, met dezelfde garantie én tegen dezelfde prijs als de pvc ramen in andere kleuren.

 

3. SLIDE: vlot schuifraam in pvc

Dit nieuwe schuifraam in pvc schuift heel vlot en is eenvoudig te bedienen. De SLIDE heeft geen hef- of kipfunctie. Dankzij de speciale sluitnokken is het schuifraam bijzonder wind- en waterdicht. De SLIDE ziet er mooi slank uit en de monorail versie lijkt verrassend goed op aluminium schuiframen. De fraaie onzichtbare of verdoken afwatering en een bouwdiepte van 140 mm, maakt de SLIDE geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie.

 

4. Houten ramen in Europese of Amerikaanse eik

Houten schrijnwerk is opnieuw in trek. Daarom breidt Belisol haar aanbod uit met nobele eik, Europees of Amerikaans. Bi-color uitvoeringen zijn populair, denk aan zwart voor de buitenzijde en natuurkleur of wit aan de binnenzijde. 


5. Ramen aan de kant met deze Panolux vouwwand

De Panolux maakt het mogelijk de living helemaal te openen en het buitengevoel binnen te halen. Deze glazen vouwwand heeft een hedendaagse look met slanke stijlen in aluminium. De Panolux kan moeiteloos grote oppervlaktesaan, tot 8 m breed en 3,5 m hoog.

Voor het rolsysteem en de scharnieren opteerde Belisol voor Duitse degelijkheid. De hoogwaardige materialen garanderen een jarenlange feilloze werking. De Panolux schuifwand is, net zoals de andere aluminium ramen van het Belisol-gamma, verkrijgbaar in alle RAL-kleuren.

 

Breng zeker een bezoek aan de stand van Belisol op Batibouw, nr. 4125, van 21 feburari t.e.m. 3 maart 2019.