Doorzoek volledige site
14 februari 2019

Geberit presenteert VariForm wastafels

Illustratie | © Geberit

De wastafel is het middelpunt van elke badkamer. U kunt de uitstraling van een badkamer optimaliseren door er tijdloos moderne wastafels van Geberit VariForm in te installeren. Deze wastafels hebben slanke randen en zijn rond, rechthoekig, ovaal of ellipsvormig. Daarenboven kunt u ook nog kiezen uit opbouw-, onderbouw- en opzetwastafels.

De look van een badkamer en specifiek van de wastafelruimte wordt in hoge mate bepaald door de wastafel. Daarbij kunt u kiezen uit verschillende opties zoals klassieke wastafels die aan de muur zijn bevestigd, maar ook onderbouw-, in bouw- en opbouwmodellen.

De nieuwe Geberit VariForm-wastafels zijn verkrijgbaar in ronde, rechthoekige, ovalen of ellipsvormige uitvoering, alsook in verschillende afmetingen.

Dankzij hun bijzonder slanke rand past het design van deze wastafels in vrijwel elke badkamer. En om een nog grotere creatieve vrijheid te verzekeren, biedt Geberit de inbouw- en opbouwwastafels aan met of zonder kraangat. Met andere woorden: de kraan kan als wastafelkraan op de keramische wastafel of op het wastafelblad worden bevestigd naargelang van de eisen, het gewenste design en de situatie van de ruimte. Alternatief kan ook een muurkraan worden geïnstalleerd.

 

Opbouwwastafel 

Opbouwwastafels zijn een lust voor het oog. De ronde, rechthoekige, ovalen en ellipsvormige wastafels in witte keramiek van Geberit kunnen met vrijwel elk werkblad worden gecombineerd. Zo bijvoorbeeld met werkbladen van hout, glas, natuursteen of andere materialen.

Wie eerder opbergruimte wenst in de badkamer, kiest best voor een onderbouwwastafel. De keramische wastafel wordt aan de onderkant van het werkblad bevestigd en met silicone afgedicht, waardoor er op het werkblad veel opbergruimte ontstaat. Dankzij deze installatiemethode zijn de wastafels ook heel gemakkelijk schoon te maken.

Het Geberit VariForm-portfolio omvat ook inbouwwastafels. Deze worden halverwege in het werkblad geplaatst, waardoor er rond de wastafel veel ruimte ontstaat en de wastafel zelf helemaal tot haar recht komt.

 

Ergonomie

Om nog meer comfort te verzekeren, hebben de VariForm-wastafels een royale diepte. Dankzij het design en het gebruik van hoogwaardig sanitairkeramiek is het oppervlak van deze wastafels barst-en krasvrij, alsook onderhoudsvriendelijk. Zelfs bij intensief gebruik blijft het heel lang mooi.

De klant kan een compleet samenhangende en harmonieuze badkamer creëren door VariForm-wastafels te combineren met andere Geberit-producten. Zo is er een ruim aanbod spiegels en spiegelkasten, een groot aantal keramische closetpotten alsook bijpassende bedieningspanelen en oplossingen voor douches.

Geberit VariForm wastafels zijn vanaf nu verkrijgbaar bij alle sanitaire groothandels.

GERELATEERDE DOSSIERS