Doorzoek volledige site
21 februari 2019 | LIESBETH VERHULST

Stem Belgisch project tot ArchDaily’s Building of the Year 2019

Illustratie | Archdaily

ArchDaily, de bekende Amerikaanse portaalsite voor architecten, reikt voor de tiende keer de Building of the Year Awards uit. De winnaars worden gekozen door de lezers. Geregistreerde gebruikers kunnen projecten nomineren en stemmen op hun favoriet. Ook tientallen Belgische projecten zijn al in de running.
 

Het concept van de Building of the Year Awards is dat lezers zelf projecten kunnen nomineren in vijftien categorieën. Zij stemmen ook hun favorieten naar de overwinning. Projecten nomineren kan nog tot 4 maart. Tussen 4 en 11 maart kan je stemmen. Op 12 maart wordt de winnaar bekendgemaakt op de homepage van ArchDaily.

Ook heel wat Belgische projecten zijn tot nu toe genomineerd voor de prijs. OMGEVING, Stramien, a2o, META architectuurbureau, architecten de vylder vinck taillieu, Archiles Architecten, TRANS architectuur | stedenbouw zijn maar enkele van de vele Belgische bureaus die meedingen naar de Building of the Year 2019 Awards.

Nomineren en stemmen kan op deze website. Alle Belgische projecten kan je ontdekken door in elke categorie te filteren op land.