Doorzoek volledige site
26 februari 2019

CWS lanceert efficiënte handhygiëne met Paradise Paperroll No Touch

Illustratie | © CWS-boco

Opvallend design aan de buitenkant, moderne technologie aan de binnenkant - de contactloze papierrol dispenser CWS Paradise Paperroll No Touch is geschikt bij elke gebruikersfrequentie. De functies van de dispenser zorgen voor individueel comfort, efficiënter beheer van sanitaire ruimtes en een kostenreductie.

Aanraken niet nodig

Voor een propere papieren handdoek volstaat het om je hand voor de sensor te houden. Dankzij deze contactloze papieruitvoer is de Paradise Paperroll No Touch niet alleen gemakkelijk in gebruik maar ook bijzonder hygienisch en HACCP-conform.

 

Automatische restrolfunctie

Wanneer de actieve papierrol nog maar 20% van de oorspronkelijke lengte heeft, valt deze automatisch naar beneden in de dispenser en maakt hij plaats voor een nieuwe rol. Wanneer de restrol opgebruikt is, schakelt de Paradise Paperroll No Touch automatisch over naar de nieuwe rol. Dit vergroot de papiercapaciteit met 25%** en reduceert de bijvulbehoeften tot wel 25%*.

 

Eco-modus

Wanneer het papier in de dispenser opraakt zonder dat er een nieuwe rol wordt geplaatst, wordt de Eco-modus geactiveerd. De Paradise Paperroll No Touch reduceert automatisch de papierporties met 5 cm vanaf een vulniveau lager dan 20%. Dit vergroot de aflevercapaciteit met ongeveer 30 porties - en de facilitair medewerker krijgt meer tijd om bij te vullen.

 

Aanpasbaar

De Paradise Paperroll No Touch is verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren. Hij past dus moeiteloos bij de uitstraling van de sanitaire ruimte - of zorgt voor een kleurig accent.

 

Afgestemd op de wensen van de klant

De Paradise Paperroll No Touch kan individueel worden geconfigureerd op basis van de gebruikersfrequentie en de omgeving van de sanitaire ruimte. De klant bepaalt hoe lang elke papierportie is, welk bereik de sensor heeft en na hoeveel seconden de dispenser weer kan worden geactiveerd. Hij kan ook bepalen of de volgende portie papier uit de dispenser tevoorschijn komt.

 

Navullen is eenvoudig

Kleurige componenten in de dispenser zorgen voor een intuïtieve begeleiding van de gebruiker en vergemakkelijken de inbreng van de papierrol. Druk de nieuwe rol tegen de achterwand van de dispenser. Deze grijpt de rol automatisch vast. Hierdoor kan een rol niet op een verkeerde manier worden geplaatst.

 

Geen elektriciteit nodig

Geen stopcontact voorhanden in de sanitaire ruimte? Geen probleem! Om te functioneren heeft de energie-efficiente dispenser slechts 4 D-batterijen nodig. Zo kan de dispenser op elke gewenste plek in de sanitaire ruimte worden geplaatst.

CWS-boco demonstreert de werking aan de hand van deze video.

GERELATEERDE DOSSIERS