Doorzoek volledige site
07 maart 2019

Meyvaert & Eribel: van mensen & materialen beschermen en beveiligen

Illustratie | © Meyvaert
Illustratie | © Meyvaert

Het Gentse Meyvaert, specialist in brandwerend, kogelwerend en inbraakwerend beglaasd schrijnwerk en internationaal bekend als marktleider in de ontwikkeling en productie van museumvitrines, heeft in 2018 de activiteiten van Eribel overgenomen. Door de overname zijn ze samen uitgegroeid tot specialist voor veiligheidsoplossingen in de bouwsector, met een uniek portfolio.

Meyvaert Fire & Security is gespecialiseerd beglaasd veiligheidsschrijnwerk dat beschermt tegen brand, kogels & inbraak. Naast het eigen brandwerend profielsysteem, levert en plaatst Meyvaert ook staal en aluminium veiligheidsschrijnwerk.

Bij Eribel staat innovatie en productontwikkeling centraal. Zij zijn in heel België bekend als toonaangevende ontwikkelaar en producent van houten veiligheidsdeuren. Dankzij hun eigen testinfrastructuur wordt de doorlooptijd van een virtueel concept tot een goedgekeurd prototype aanzienlijk verkort.

Dankzij deze overname wordt de innovatiecultuur van Eribel gebundeld met de organisatorische kracht van Meyvaert en kunnen hun gesprekspartners beroep doen op hun gecombineerde expertise, vakmensen en uniek portfolio. Meyvaert & Eribel onderscheiden zich door hun totaalaanpak, van advies en budgettering tot productie, eigen plaatsing en naverkoop.

Begin 2020 verhuist Meyvaert naar een nieuwe en grotere vestiging in Gent, de activiteiten van Eribel, voordien gespreid over 2 locaties, verhuizen naar een centrale vestiging in Rijkevorsel. Vanuit deze twee locaties bedient de groep klanten in heel België, Frankrijk en zelf daarbuiten.