Doorzoek volledige site
01 september 2012 | EVA SCHREURS

Deadline fotowedstrijd VOLA verlengd tot 20 september

Naar aanleiding van INTERIEUR 2012 organiseert VOLA voor de derde keer een fotowedstrijd. VOLA nodigt u uit uw gerealiseerde projecten waarin VOLA werd toegepast vast te leggen op foto. Ook deze keer zijn er weer mooie prijzen te winnen waaronder een reis naar Kopenhagen ,inclusief twee overnachtingen in de befaamde Room 606 van het Deense SAS Radisson Hotel.
Naar aanleiding van INTERIEUR 2012 organiseert VOLA voor de derde keer een fotowedstrijd. Deze fotowedstrijd werd in 2008 voor het eerst georganiseerd naar aanleiding van het veertig jarig bestaan van de Deense fabrikant van design kranen en sanitaire accessoires. VOLA nodigt u uit uw gerealiseerde projecten waarin VOLA werd toegepast vast te leggen op foto. Ook deze keer zijn er weer mooie prijzen te winnen.

De inzendingen zullen op de VOLA-stand gedurende INTERIEUR 2012 doorlopend met naamsvermelding getoond worden. In de loop van het voorjaar zal nog een officiële uitnodiging met meer details over de prijzen, jury en deadline uitgestuurd worden. De nieuwe VOLA Studio opende in juni 2011 de deuren in Tour & Taxis – Brussel


Winnaar naar Kopenhagen
 
Ook tijdens deze editie van de fotowedstrijd zijn er weer mooie prijzen te winnen. De hoofdprijs is een vliegreis voor twee personen naar Kopenhagen, inclusief twee overnachtingen in de befaamde Room 606 van het Deense SAS Radisson Hotel. Als tweede prijs is dit keer een fotoreportage over een project met VOLA voorzien. In de professionele jury zetelen opnieuw bekende namen uit de interieurwereld.