Doorzoek volledige site
25 april 2019

Thomas Rau te gast op Architect@Work

Illustratie | Sebastiaan ter Burg

De Nederlandse ondernemer, architect, innovator, inspirator en visionair Thomas Rau is razend populair in eigen land. Onze noorderburen kennen diens motto ‘Guided by the future’ al enige tijd, maar nu wordt het tijd dat ook België deze man leert kennen. Daarom nodigde Architect@Work hem uit voor een seminar op donderdag 9 mei. 

Tijdens het seminar 'Vastgoed is Losgoed' zal Rau duidelijk maken hoe hij zich in al zijn handelen laat leiden door wat in de toekomst nodig is en niet door wat op dit moment haalbaar is. Duurzaamheid, het gebruik van hernieuwbare energiebronnen in de architectuur en de vraag hoe te handelen in het licht van de huidige schaarste aan grondstoffen zijn bij hem sleutelbegrippen. Daarbij voegt hij ook de daad bij het woord. Met diens eigen architectenbureau RAU zette hij immers diverse innovaties op en creëerde hij nieuwe standaarden op het gebied van CO2-neutraal, energieneutraal en energiepositief bouwen en recentelijk ook voor de circulaire architectuur.

Het seminar van Thomas Rau vindt plaats op donderdag 9 mei van 16 tot 17 uur in de seminar room op Architect@Work. Bekijk hier al een voorproefje.