Doorzoek volledige site
29 april 2019

Volledig vloersysteem voor parkings in 48 uur

Illustratie | © Sika

Kom een kijkje nemen op de stand van Sika op Architect@Work Kortrijk (stand nr. 310), en ontdek de SikaScreed® HardTop-60. Dit is een pompbare industrie- en parkingvloer, bruikbaar na 24 uur. De vloer is heel snel, heel sterk, en dezelfde dag nog overcoatbaar.

Niet veel tijd om te renoveren? Dan biedt SikaScreed® HardTop-60 een oplossing. Van de voorbereide ondergrond tot de nieuwe toplaag in 2 dagen. Sika biedt de kortst mogelijke onderbrekingstijd en een snel herbruikbare industriële of parkingvloer. SikaScreed® HardTop-60 is een polymeer gemodificeerde, snel uithardende horizontale uitvlakmortel.

 

Kleine en grote herstellingen

Wegens zijn snelle droging, krimparme uitharding en hoge slijtvastheid en druksterkte, is de SikaScreed® HardTop-60 zeer geschikt voor kleine en grote herstellingen van zwaar belaste industriële betonvloeren en parkingvloeren.

SikaScreed® HardTop-60 is makkelijk verpompbaar uit bigbags, One Way Container en het bestaat in gewone zakken van 25 kg. De mortel wordt gekenmerkt door unieke combinaties van eigenschappen, zoals: een licht plastische consistentie, een bijna krimpvrije en snelle uitharding, een zeer hoge eindsterkte, weerstaat hoge dynamische belastingen, is overcoatbaar binnen 4 uur na de eindafwerking en is mineraal gebaseerd. Kortom, een volledige opbouw, inclusief vloersysteem in 48 uur.

Meer weten? Lees de brochure van SikaScreed® HardTop-60 hier.

GERELATEERDE DOSSIERS