Doorzoek volledige site
29 april 2019

Daglicht creëren in hotels en vakantieparken

Illustratie | © Techcomlight
Illustratie | © Techcomlight
Illustratie | © Techcomlight
Illustratie | © Techcomlight
Illustratie | © Techcomlight

Het is een feit dat mensen het liefste in goed verlichte ruimtes leven. In een ruimte vol met daglicht voelen mensen zich beter en vrolijker. Ook in de vakantiesector is dit een belangrijk aspect: campinggasten, hotelbezoekers of andere gasten vertoeven liefst in ruimtes met veel natuurlijk daglicht. Solatube heeft een oplossing die geschikt is voor ieder type verblijfsrecreatie.

Het verblijf van een gast wordt aanzienlijk veraangenaamd door de aanwezigheid van natuurlijk daglicht. Een Solatube daglichtbuis kan in ieder type verblijfsrecreatie worden toegepast en heeft al vele hotels, chalets en vakantiewoningen weten te verlichten. Een kleine koepel op het dak vangt het daglicht op. Door middel van de meest reflecterende buizen met een reflectiewaarde van 99,7% wordt zonlicht getransporteerd naar iedere gewenste plaats.  

 

Toepassingsmogelijkheden

De toepassingsmogelijkheden van Solatube zijn nagenoeg onbegrensd; in platte en hellende daken, door een gevel of door de grond. Dankzij goede samenwerking met andere bedrijven, zijn er voor ieder daktype (zoals lood, riet, golfplaten of groene daken) dakdoorvoeren mogelijk. Daarnaast zijn de producten van Solatube voorzien van CE-markering en voldoen de Solatubes voor utiliteitsbouw aan het FM keurmerk.Groene ondernemer?

Heeft uw klant plannen om groen(er) te ondernemen? Ook in dat geval kan Solatube een steentje bijdragen aan deze ambities. Met het toepassen van Solatubes in de (recreatie- en vrijetijds-)branche, bent u duurzaam bezig door het milieu te sparen. Tegelijkertijd leveren de gasten niets in op het gebied van kwaliteit en comfort.

 

Ook voor ander faciliteiten

Niet alleen kan een Solatube worden toegepast in een huisje of hotelkamer, het kan ook worden toegepast in andere recreatieve ruimten. Denk hierbij aan zwembaden, sauna’s, wellnesscentra restaurants en alle andere faciliteiten die een hotel of vakantiepark te bieden heeft.