Doorzoek volledige site
03 mei 2019

Op maat gemaakte entreematten sluiten aan bij vloertegels

Illustratie | emco
Illustratie | emco
Illustratie | emco
Illustratie | emco
Illustratie | emco
Illustratie | emco
Illustratie | emco

Entreematten zijn in de meeste gevallen maatwerk. Bij de GEOX winkels zijn emco DIPLOMAAT entreematten gebruikt, die precies moesten aansluiten bij de zeshoekige vloertegels. Ook voor dit soort maatwerk is emco goed uitgerust.

Alles begint bij de nauwkeurige inmeetservice door de servicedienst van emco Benelux. Daarna wordt door onze technisch tekenaar een productietekening gemaakt en vervolgens wordt de opdracht ingevoerd in de digitaal aangestuurde productiemachine in de fabriek van emco in het Duitse Lingen. De machine kan elk profiel exact op maat maken.

Het resultaat is een zeer nauwkeurige maatvoering, zodat elk profiel met een kleine speling tegen de vloertegels aanligt. Dit is een goed voorbeeld van het maatwerk van emco en maakt nagenoeg alle vormen mogelijk.

 

Opvallend toebehoren

Ook wat toebehoren betreft is emco uniek. Ten eerste is het aluminium profiel in allerlei kleuren te anodiseren, bijvoorbeeld zwart. Bovendien is de entreemat op een functionele wijze te verfraaien met een aluminium schraapprofiel, een borstelstrip, LED verlichting, het profiel INOX® of het paneel INOX® QUADRO. Voor bijvoorbeeld logo’s, opvallende teksten, etc. Deze zijn volledig op maat te maken op basis van uw wensen.

 

Mooie patronen

In de tapijtinlagen kunnen allerlei patronen worden geprint. Het ontwerp kan zowel in de profielmat als in het schoonlooptapijt MAXIMUS IMAGE (3e zone) worden geïntegreerd, zodat het doorloopt in meerdere zones. De tapijtinlagen zijn leverbaar in 45 kleuren of kleurcombinaties.

GERELATEERDE DOSSIERS