Doorzoek volledige site
13 mei 2019

WOODinc organiseert infosessie rond duurzaam en circulair bouwen

Illustratie | © Woodinc

Op 4 juni organiseert WOODinc een infosessie in het Van der Valk hotel In de regio van Brugge (Kapellestraat 146 - Oostkamp). Op deze infosessie kan je kennis maken met de nieuwste bouwmethodiek die WOODinc heeft ontwikkeld: Structurez. Met deze nieuwe techniek kan je niet alleen duurzaam en ecologisch bouwen (houtskeletbouw), maar kan je ook op enkele dagen tijd, zonder één nagel, bout of moer, je huis zelf (voor de DIY-ers) of met de assistentie van WOODinc zetten aan 550 euro per m2.

Tijdens de infosessie krijg je meer uitleg over de techniek, de voordelen van bouwen met hout en maak je kennis met de manier van werken van WOODinc en de gerealiseerde projecten. Daarna is tijd voor een informele babbel. Wil je graag weten of jouw project in aanmerking komt voor Structurez, kan je steeds plannen of schetsen meenemen.

 

Aannemers

WOODinc nodigt ook graag aannemers uit die kennis willen maken met deze bouwtechniek en eventueel interesse zouden hebben om dealer te worden van Structurez. De wereld is in volle verandering en het besef dat we slimmer en duurzamer met materialen moeten omspringen is alomtegenwoordig. De prijs van ecologisch en circulair bouwen was voorlopig nog het grote struikelblok, maar met de techniek van Structurez is ook die drempel weggenomen.

 

Praktische info

4 juni 2019 - 19u

Van der Valk Hotel - Kapellestraat 146 - Oostkamp

Inschrijven kan via: info@woodinc.be of +32 (0)495 22 35 94