Doorzoek volledige site
20 mei 2019

FSB rozetloze krukken voor deuren en ramen: éénmalig minimalistisch

Illustratie | FSB
Illustratie | FSB
Illustratie | FSB

Van de deur tot het raam, van de kelder tot onder het dak: met FSB is het mogelijk om design en materiaal bij alle elementen door te trekken. Dit principe geldt ook voor de nieuwe rozetloze FSB-krukken voor binnendeuren en hun tegenhangers voor houten en metalen ramen.

De rozetloze deur- en raamkruk van FSB voelt zich thuis in de hoogwaardige woningbouw, maar is eveneens geschikt voor projectbouw. Overal waar „minder meer betekent” en groot belang aan design wordt gehecht, komt de rozetloze deur -en raamkruk van FSB met zijn esthetische en functionele kwaliteiten tot zijn recht. Dat vinden ook de jury’s van gerenommeerde designprijzen.

 

Tot een minimum gereduceerde rozet

Het gemeenschappelijk element van beide krukvarianten is de tot een minimum gereduceerde rozet met een diameter van 30 mm. Met 39 verschillende krukdesigns in aluminium, roestvrij staal, messing en brons wordt een op de markt éénmalige veelvoud en continuïteit voor deuren en ramen aangeboden. Voor deuren zijn er zelfs 53 verschillende designs verkrijgbaar.