Doorzoek volledige site
24 februari 2012

Deceuninck lanceert revolutionaire isolatietechnologie

Deceuninck is wereldwijd gespecialiseerd in de fabricage van ramen en deuren waarbij een hoge kwaliteit nagestreefd wordt. In de zoektocht naar duurzame producten heeft de onderneming een technologie ontwikkeld die op het gebied van isolatie revolutionair is. De Linktrusion-technologie zorgt ervoor dat een raam tot 30% meer isoleert. Tegelijkertijd lanceert Deceuninck een nieuwe raam- en deurserie: zendow# neo. Bij dit gamma wordt er geen gebruik meer gemaakt van gegalvaniseerde versterkingen binnen de profielen.
Deceuninck is wereldwijd gespecialiseerd in de fabricage van ramen en deuren waarbij een hoge kwaliteit nagestreefd wordt. De kernwoorden daarbij zijn innovatie, ecologie en design. In de zoektocht naar duurzame producten heeft de onderneming een technologie ontwikkeld die op het gebied van isolatie revolutionair is. De Linktrusion-technologie zorgt ervoor dat een raam tot 30% meer isoleert. Tegelijkertijd lanceert Deceuninck een nieuwe raam- en deurserie: zendow# neo. Bij dit gamma wordt er geen gebruik meer gemaakt van gegalvaniseerde versterkingen binnen de profielen. Voor Deceuninck is dit alweer een logische stap in het engagement voor energie-efficiëntie.Duurzame isolatie als project

 
Het raam van morgen

Het milieu heeft meer dan ooit nood aan bescherming. De introductie van Linktrusion  verplicht  tot een nieuwe manier van denken. Het raam van morgen is geen holle reclameslogan maar een project op het vlak van comfort, veiligheid en duurzaamheid.


Linktrusion

Deze unieke technologie reduceert het gebruik van gegalvaniseerd staal in pvc-ramen.  Dit leidt tot een upgrade van het isolatieniveau en een materiaalbesparing van 40%. Linktrusion  is een continu evoluerend systeem dat de beste karaktereigenschappen van zowel nieuwe als traditionele materialen gebruikt. Deze samensmelting moet de juiste oplossing bieden voor iedere specifieke behoefte van de klant.


Zendow#neo

Deceuninck stelde zendow#neo standaard en premium, de nieuwe serie, exclusief voor op de vakbeurs Polyclose. Op Batibouw kunnen particulieren voor het eerst kennis maken met deze originele lijn van ramen en deuren.Het raam van morgen