Doorzoek volledige site
04 juni 2019

Styrock gevelplint, hoogwaardige oplossing voor isolatie én afwerking

Illustratie | Ravago Plastics
Illustratie | Ravago Plastics
Illustratie | Ravago Plastics
Illustratie | Ravago Plastics
Illustratie | Ravago Plastics

Ravago Plastics uit Arendonk introduceert haar nieuwste innovatie: de Styrock isolerende lichtgewicht gevelplint. Styrock is een hoogwaardige oplossing voor de isolatie en afwerking van een woning of bedrijfsgebouw ter hoogte van het maaiveld.
 

Styrock bestaat uit een laag blauwe XPS-isolatie die fabrieksmatig is verlijmd met een lichtbetonplaat. Styrock combineert isolatie en afwerking in één ter hoogte van de gevelplint van een gebouw. Styrock past onder diverse gevelafwerkingen zoals gevelbepleistering, hout, steenstrips etc.

Het product biedt een eenvoudige en snelle oplossing voor koudebruggen. Uit berekeningen van ingenieursbureau Physibel blijkt dat Styrock een aanmerkelijk gunstiger verloop van de oppervlaktetemperatuur op de vloer tot gevolg heeft, wat het comfortgevoel bevordert.

Styrock laat zich eenvoudig verwerken. De gevelplint is licht in gewicht en eenvoudig met een handzaag op maat te maken. Daarnaast is het product kostenbesparend, door zowel de snelle verwerking als de isolerende functie.

De lichtbetonplaat zorgt voor een mooie esthetische en robuuste afwerking van het gebouw en is beschikbaar in een lichte betonkleur en donkere antraciet variant.

GERELATEERDE DOSSIERS