Doorzoek volledige site
05 juni 2019

Sanitaire hygiëne van vandaag en morgen

Sanitaire hygiëne wordt steeds meer een oplossing waar ook de persoonlijke beleving van de gebruiker een belangrijke rol speelt. Feel Good Hygiene wordt gecreëerd door vier factoren die met elkaar verbonden zijn: hygiëne en veiligheid, duurzaamheid en innovatie, comfort en sfeer; en fris en schoon. CWS speelt graag in op deze evolutie.

Hygiëne en veiligheid

Door je handen met zeep te wassen, neemt de kans op kruisbesmetting en daarmee ziekte af. CWS plaatst de juiste voorzieningen in sanitaire ruimtes om goed handen wassen en drogen mogelijk te maken. We leveren producten zoals (sensor)kranen, zeepdispensers en handdoekautomaten én verlenen daar service op. Met onze No Touch lijn ben je verzekerd van maximale hygiëne. 

Voor een veilige (werk)omgeving, kun je gebruikmaken van de schoonloopmatten van CWS. Standaard matten, gevormde matten, logomatten of een eigen ontwerp – het kan allemaal. De schoonloopmatten dragen bovendien bij aan een gastvrije sfeer en zorgen voor een schone ruimte op drukbezochte plaatsen.

 

Duurzaamheid en innovatie

CWS streeft naar innovaties met groeipotentieel, om zo nieuwe markten te openen of processen te optimaliseren. Daarom werken we samen met verschillende start-ups. Met deze jonge bedrijven geven we vorm aan het toilet van de toekomst en de ontwikkeling van oplossingen volgens de hoogste hygiënestandaarden.

Ook duurzaamheid speelt een belangrijke rol. Hoge kwaliteit gaat bij CWS samen met milieubesparende maatregelen in de wasserijen, dienstverlening en producten. Een mooi voorbeeld hiervan is Ecoilet – het duurzame sanitaire concept van CWS. In verhouding tot traditionele toiletruimtes levert dit veel voordelen op: tot 85% waterbesparing, tot 53% minder zeepverbruik en tot 48% minder CO2-uitstoot.

 

Comfort en sfeer

Wist je dat je ook van een toiletbezoek een beleving kunt maken? Door het toepassen van kleur, geur, licht en geluid in de sanitaire ruimte worden de zintuigen geprikkeld. Dat zorgt voor een positieve associatie met de omgeving en draagt bij aan meer gemotiveerde en vitale medewerkers of bezoekers. “Design Your Senses”, ontwikkelt door CWS in samenwerking met partner Sanimood, is ontstaan vanuit de trend waarin de beleving en klantreis centraal wordt gesteld. Het geeft een frisse nieuwe look aan de toiletinrichting (of daarbuiten) door te spelen met wanden, deuren, plafonds en windowframes – zonder grote renovatie. Zo is het een duurzaam alternatief voor een verbouwing, maar ook zeker bruikbaar binnen nieuwbouw.

 

Fris en schoon

De hoogwaardige oplossingen en service van CWS en de professionele inzet van onze partners in hygiëne (de schoonmaakdiensten) vormen de perfecte combinatie. Samen creëren we een goed gevoel in een schone, frisse omgeving die gezondheid bevordert.

Ervaar met CWS de hygiëne van vandaag en morgen en profiteer van de volgende voordelen:
•    Persoonlijk advies door de CWS-projectadviseur
•    Ter beschikking stellen van informatiedocumenten en montagehandleidingen
•    Gratis CAD-bestanden, alle producten in CRB en ingevoerd in de BIM-gegevensbank en op bouwconnect.nl
•    Producten tentoongesteld en te bestellen via de groothandel van uw keuze
•    Voor groothandels na afspraak: gratis opleidingen en productdemonstraties, ondersteuning bij de inrichting van showrooms enz.
 

GERELATEERDE DOSSIERS