Doorzoek volledige site
12 juni 2019

Maak kennis met bouwpraktijk van morgen via opleidingen Leefmilieu Brussel

Illustratie | Bernard Boccara - Architect(e) A2M

Leefmilieu Brussel heeft het programma van de ‘Seminaries en opleidingen duurzame gebouwen’ voor het tweede semester van 2019 vrijgegeven. Het minste wat we erover kunnen zeggen, is dat deze negen opleidingen en drie seminaries, die zich tot alle bouwprofessionals uit het Brussels Hoofdstedelijke Gewest richten, rijk en gevarieerd zijn. Opdat u niets van dit boeiende programma zou missen, hebben we alle opleidingen en seminaries in de Architectura-agenda geplaatst. Maar vergeet niet dat je je best zo snel mogelijk inschrijft voor de evenementen die je interesseren!

Onder de thema’s die tussen september en december behandeld worden, vinden we onder meer hergebruik van bouwmaterialen en -elementen, basisprincipes en beheer van energie, houtbouw, ontwerp en regeling van verwarmingssystemen, gedeeltelijke en gefaseerde renovatie, binnenluchtkwaliteit, renovatie van de Brusselse torens, de link tussen duurzaam bouwen en mobiliteit, de link tussen duurzaam bouwen en stedelijke landbouw …

 

Profiteer van de Brusselse expertise, die internationaal erkend wordt!

Alle seminaries en opleidingen worden gegeven door Brusselse specialisten op het vlak van duurzaam bouwen en renoveren. Kom samen met veel andere professionals uit de sector – architecten, studiebureaus, ingénieurs, professionele bouwheren, projectontwikkelaars, gebouwbeheerders, syndicussen, aannemers … – nuttige en noodzakelijke nieuwtjes ontdekken. Maak kennis met de laatste nieuwe trends en regelgeving, nieuwe disciplines, interessante collega’s en vooruitstrevende projecten (via uitgebreide werfbezoeken).

Schrijf je hier in!

 

Praktisch

Van 1 tot 4 dagen
voor € 50 per dag
Congrescentrum BEL – Leefmilieu Brussel (Tour & Taxis)
opleidingendubo@leefmilieu.brussels