Doorzoek volledige site
24 juni 2019 | FILIP VAN DER ELST

Ervaar innovatief ventilatiesysteem Jaga D-Flow in gloednieuwe showroom

Illustratie | © Jaga

Met de nieuwe D-Flow ventilatie heeft Jaga een oplossing in huis die een gezond binnenklimaat garandeert en dat aan het laagst denkbare geluidsniveau. Dankzij de intelligente sturing en energiezuinigheid is Jaga D-Flow de beste keuze in elk nieuwbouw- en renovatieproject. Maar hoe werkt het systeem in de praktijk? In de gloednieuwe Jaga D-Flow showroom in Diepenbeek kan je de werking en de voordelen van het ventilatiesysteem zelf ervaren.

Met D-Flow zet Jaga een nieuwe standaard op het vlak van vraaggestuurde ventilatie. Jaga D-Flow heeft de voordelen van andere ventilatiesystemen, zonder de nadelen ervan. Het is geen traditionele ventilatie, maar een intelligent gestuurd en energiezuinig ventilatiesysteem. Dankzij de gecontroleerde balansventilatie met CO2-detectie, krijgt elke ruimte de juiste hoeveelheid verse, gefilterde lucht en wordt een gelijke hoeveelheid ‘vervuilde’ binnenlucht automatisch weer afgevoerd.

 

Ervaar het zelf

Jaga D-Flow is eenvoudig te installeren en in elk interieur te integreren, zowel in nieuwbouw als in renovaties. Dankzij een doorgedreven isolatie is Jaga erin geslaagd om het geluidsniveau te beperken tot slechts 25 dB(A). Zo verdient Jaga D-Flow de titel van ‘stilste ventilatiesysteem op de markt’.

Die woorden klinken mooi op papier, maar een ventilatiesysteem kan zichzelf pas echt bewijzen als je persoonlijk kan ondervinden hoe het systeem werkt, alvorens het aan te kopen. Daarom heeft Jaga alles in het werk gesteld om de werking in de praktijk te kunnen demonstreren.

Een gloednieuwe ventilatieshowroom, naast de gebruikelijke showroom in het hoofdkantoor te Diepenbeek, moet helpen om aan geïnteresseerden te bewijzen dat Jaga D-Flow de juiste keuze is. Potentiële klanten, zowel particulieren als professionals, kunnen eenvoudigweg een afspraak maken om de showroom te komen bezoeken om zo aan den lijve te ondervinden hoe het systeem werkt.

 

Levensechte simulatie

De showroom bevat een simulatie van een standaard appartement van 150 m² met twee slaapkamers, een badkamer en een open keuken. Deze is uitgerust met het Jaga D-Flow SMART-systeem, dat volledig automatisch werkt. De omstandigheden worden er levensecht nagebootst: zo is er rekening gehouden met de nodige debieten in zowel de droge als de natte ruimtes, in functie van de oppervlakte van elke kamer. De ontwerpdebieten komen overeen met de verplichte minimumdebieten. In de badkamer is het debiet met 10 m³/h verhoogd om de toe- en afvoerdebieten in balans te brengen. Deze showroom is dus een levensechte ervaring, die niet verschilt van een werkelijke woning.

Wil je zelf ervaren hoe deze nieuwe vraaggestuurde ventilatie ervoor zorgt dat je het hele jaar door geniet van de meest optimale luchtkwaliteit? Breng dan een bezoek aan deze nieuwe Jaga showroom in Diepenbeek. Een bezoek is mogelijk na afspraak via info@jaga.be of op het nummer 011 29 41 11.

GERELATEERDE DOSSIERS