Doorzoek volledige site
09 juli 2019 | PHILIPPE SELKE

Acoustic Day: de eerste nationale beurs gewijd aan bouwakoestiek

Op 17 oktober 2019 organiseert de Belgische Akoestische Vereniging (ABAV) de allereerste nationale beurs gewijd aan bouwakoestiek, met de steun van Leefmilieu Brussel. De beurs richt zich tot iedereen die werkzaam is binnen het domein van de bouwakoestiek. Ze wil de uitwisseling tussen bouwprofessionals bevorderen om van akoestiek tot het middelpunt van hun bekommernissen te maken. Acoustic Day is opgevat als een coworkingspace om te informeren, te sensibiliseren en toelichting te geven bij de jongste innovaties inzake akoestiek. Inschrijven als exposant is niet langer mogelijk. Inschrijven als bezoeker kan vanaf eind augustus. 

Acoustic Day is de eerste professionele beurs exclusief gericht op bouwakoestiek in België. De beurs vindt plaats in het gebouw van Leefmilieu Brussel, op de site van Tour & Taxis in Brussel. Voor bedrijven gespecialiseerd in bouwakoestiek is het een unieke gelegenheid om toekomstige klanten te ontmoeten.

“De opkomst van lawaaierige apparatuur en de tendens naar een strakke architectuur zorgen steeds vaker voor gebouwen met een erbarmelijke akoestiek. Tegelijkertijd evolueren de vereisten op het gebied van akoestiek aanzienlijk. Akoestisch comfort wordt dan ook steeds belangrijker in huizen, schoolgebouwen en zo meer. In deze context vormt Acoustic Day een uitgelezen kans om zich te informeren en zich onder te dompelen in een realiteit waar niemand nog omheen kan”, klinkt het bij de organisatie.
 

Lezingen

Tijdens Acoustic Day kan u lezingen bijwonen over de laatste tendensen in de bouwakoestiek. In de namiddag zullen een aantal exposanten en partners hun laatste technologische innovaties voorstellen.

Wilt u bijkomende inlichtingen over de Acoustic Day of wilt u lid worden van de ABAV? Neem dan contact op met Justine Bernard of Fabienne Duthoit via deze link.

GERELATEERDE DOSSIERS