Doorzoek volledige site
05 augustus 2019

Braziliaanse leisteen voor bedieningsplaat Sigma21

Illustratie | © Geberit
Illustratie | © Geberit
Illustratie | © Geberit

De nieuwste telg van de Geberit bedieningspanelen met ronde spoelknoppen mag gezien worden. Sigma21 is immers verkrijgbaar in kwaliteitsglas én ook in leisteen.

Het uitgebreide assortiment Geberit bedieningsplaten heeft voor elk wat wils. Verschillende ontwerpen en kleuren en een ruim aanbod aan oppervlakken bieden een brede waaier aan mogelijkheden om in elke badkamer de juiste accenten te leggen.

 

Hoogwaardig glas

Met de nieuwe Sigma21 is er nu ook een bedieningspaneel voor iedereen die belang hecht aan mooie materialen. Voor de uitvoering in glas wordt gebruik gemaakt van hoogwaardig glas dat verkrijgbaar is in zwart, wit of zandgrijs. De Braziliaanse natuurlijke leisteen geeft het bedieningspaneel een bijzonder stijlvol accent.

Met de bedieningsplaat Sigma21 zet Geberit ook in op kwaliteit. Het ontwerp van deze drukplaat met ronde knoppen is gebaseerd op dat van de Sigma20. De glazen uitvoeringen maken indruk door hun precieze slijpvorm die het licht op geraffineerde wijze reflecteert. In de uitvoering 'Mustang Slate' (Braziliaanse leisteen) is voor de eerste keer een natuurlijk materiaal gebruikt in het assortiment van Geberit bedieningsplaten.

De platen worden gemaakt van één stuk van deze uitzonderlijke leisteen met zeer fijne textuur. Als extra bonus kan er bij de klant zijn persoonlijke wensen ook duidelijk maken. In de mate van het mogelijk zal daar bij de vervaardiging rekening mee gehouden worden.

GERELATEERDE DOSSIERS