Doorzoek volledige site
20 augustus 2019

Smart Ventilation: meer dan traditionele ventilatie

Illustratie | Ventilair
Illustratie | Ventilair
Svensa Illustratie | Ventilair
Svensa Illustratie | Ventilair
Svara Illustratie | Ventilair
Svara Illustratie | Ventilair

Smart Ventilation weet wanneer er geventileerd moet worden, maar ook wanneer niet. Een goeie luchtcirculatie voorkomt overtollig vocht en brengt comfort. Met Smart Ventilation biedt Ventilair een oplossing die de luchtkwaliteit van de woning naar een hoger niveau tilt, met een uiterst energiezuinige en stille oplossing.

Smart Ventilation gaat gepaard met een aantal voordelen. Zo zorgt de automatische werking voor een continue bewaking van de luchtkwaliteit. Het is een intensieve ventilatie-oplossing, die slechts in werking treedt wanneer de luchtkwaliteit in gevaar komt. Bovendien wordt er vraaggestuurd geventileerd: de luchtkwaliteit wordt gestuurd door een combinatie van meerdere sensoren. Actie, reactie. Zowel bij vocht als geur wordt gereageerd.

De diverse functies zorgen voor optimaal comfort. Denk maar aan de functie “stille uren”. De ventilatie is daarnaast nauwelijks hoorbaar: Smart Ventilation ventileert met een minimum aan geluid. Respect voor de akoestische omgeving staat centraal.

Het verbruik is verwaarloosbaar: de performante motoren vernieuwen 3 tot 5 keer per uur de lucht in de ruimte. Vent-Axia Svensa en Svara verbruiken elektrisch gemiddeld 5€ op jaarbasis: dit is minder dan bijvoorbeeld een gsm-oplader.

GERELATEERDE DOSSIERS