Doorzoek volledige site
10 september 2019

WIN vrijkaarten voor Slotfeest Festival van de architectuur

Illustratie | Festival van de architectuur

Als mediapartner mag architectura.be 5 x 2 vrijkaarten weggeven voor het Slotfeest van het Festival van de architectuur, 27 september in de Vooruit in Gent. Met dans, muziek, licht literatuur en talks wordt dit een niet te missen avond.

Waar begint architectuur en waar eindigt het? Op vrijdag 27 september gaat Festival van de architectuur (F/a) voluit in Kunstencentrum Vooruit. Tijdens F/a de OUT (lees ‘fade out’) verbindt het festival een hele avond lang elke hoek van het gigantische gebouw met dans, muziek, licht, literatuur en talks. En ergens daartussen architectuur, dat ook.
 

F/a Highlights

Eerst blikt het Slotfeest terug op de hoogtepunten van het F/a. Een week samen stad maken, wat leverde dat op? Wat houden we, wat laten we achter? F/a wordt herleid tot een recap van een uurtje met performances & reportages uit de buik van het festival. Wie ruimde de dominoblokken op? Slaapt een stadsbouwmeester wel tijdens het F/a?
 

F/a Closing Party

Tijdens de Closing Party feest je niet alleen, je kan ook één op één in gesprek met een stadsmaker over de stad van morgen. Je luistert er verhalen over hoe architectuur mensen samenbrengt. Installatie, muziek en dans dompelen je onder in tijd en ruimte. Tot je zelf danst. Tot het licht uitgaat.

De energie die op een dansvloer ontstaat, kan als geen ander verbinden. Vraag het maar aan ensemble, Brussels platenlabel, blog en feest gerund door het tweetal Tristan Jong en de Brusselaar Koen Galle. Het is de tweede die voor de gelegenheid aan de slag ging als curator van de dansvloer tijdens de afsluiter van het Festival van de architectuur. 


WIN WIN WIN

Sta je te popelen om een vrijkaart op de kop te tikken? Stuur dan als de bliksem het antwoord op deze vraag met een duidelijke vermelding van je naam en mailadres naar info@architectura.be: welk Londens architectenbureau houdt de keynote lezing tijdens het Colloquium - Architectuur verbindt op 26 september? Vind het antwoord op de website van het Festival van de architectuur.