Doorzoek volledige site
02 september 2019

WOODinc on the road: nieuwe infosessies over bouwen met hout

Illustratie | © WOODinc

In september en oktober organiseert WOODinc een roadshow met verschillende infosessies over het hele land. Op deze infosessies kan je kennis maken met de nieuwste bouwmethodiek van WOODinc: Structurez.

De wereld is in volle verandering en het besef dat we slimmer en duurzamer met materialen moeten omspringen is alomtegenwoordig. De prijs van ecologisch en circulair bouwen was voorlopig nog het grote struikelblok, maar met de techniek van Structurez is ook die drempel weggenomen.

Met deze nieuwe techniek kan je niet alleen duurzaam en ecologisch bouwen (houtskeletbouw), maar kan je ook op enkele dagen tijd, zonder één nagel, bout of moer, een huis zelf (voor de DIY-ers) of met WOODinc-assistentie zetten. Bovendien ligt de marktprijs niet hoger dan die van een klassieke woning, en is de bouwtijd bijzonder kort.

Tijdens de infosessies krijg je meer uitleg over de techniek, de voordelen van bouwen met hout en maak je kennis met onze manier van werken en de gerealiseerde projecten. Daarna is tijd voor een informele babbel. Wil je graag weten of jouw project in aanmerking komt voor Structurez, kan je steeds plannen of schetsen meenemen.

Interesse om eens te kijken hoe het in zijn werk gaat en de kracht van snel, duurzaam en efficiënt bouwen te leren kennen?  

Dinsdag 10 september in Brussel - 18u

Donderdag 12 september Retie - 14u

Dinsdag 17 September in Roeselare - 18u

Dinsdag 24 september in Luik - 18u

Donderdag 26 september in Hasselt - 18u

Dinsdag 1 oktober in Oudenaarde - 18u

Dinsdag 8 oktober in Gembloux - 18u

Inschrijven kan via: info@woodinc.be of +32 (0)495 22 35 94

GERELATEERDE DOSSIERS