Doorzoek volledige site
09 september 2019

Memento 2.0: puristisch, minimalistisch, markant

Illustratie | © Villeroy & Boch

Met Memento 2.0 heeft Villeroy & Boch een moderne premium badkamercollectie van het eigen hoogwaardige keramiek TitanCeram. Precieze contouren en dunne wanden verlenen de onmiskenbare Memento vormtaal een bijzonder subtiele look. Consequent stijlvol – een badkamer die ruimte voor karakter(s) biedt.

Minimalistisch design en heldere vormen definiëren het karakter van Memento 2.0. Markant qua expressie, subtiel in detail. Met hun slanke wanden en precieze randen maken de wastafels van TitanCeram een exclusief en eigentijds statement. Ze vallen niet alleen niet alleen door hun hoogwaardige vormgeving, maar ook met een CeramicPlus oppervlak in de klassieke keramiek-kleuren Wit Alpin, Star White en Glossy Black, evenals met TitanGlaze oppervlak in de drie matte kleuren Stone White, Ebony en Graphite.

 

Nieuwe matkleuren

De nieuwe matkleuren zijn een van de grote trends bij het interieurdesign. De nieuwe mattinten Stone White, Ebony ed Graphite van ons TitanGlaze glazuur geven de badkamercollectie met wastafels, toiletten en bidets een moderne, urbane look.

 

Urbane look in beton-look

In de beton-look Concrete worden de Memento 2.0 opzetwastafels buitengewone blikvangers. Gecombineerd met warme kleuren en materialen is beton bijzonder uitnodigend en sfeervol. Dankzij de elegante terughoudendheid is beton een echt combinatiewonder. Elke opzetwastafel in de beton-look Concrete wordt individueel geproduceerd en is dus een exclusief unicaat.

 

Designobject

De unieke vormtaal van Memento 2.0 wordt in het rechtlijnige toilet en bidet consequent voortgezet. Dankzij de innovatieve DirectFlush en AquaReduct technologie is bij dit rechthoekige toilet niet alleen het design, maar ook het spoelresultaat perfect. En dankzijn de onzichtbare bevestiging SupraFix 3.0 wordt ook de montage mooi eenvoudig.

GERELATEERDE DOSSIERS