Doorzoek volledige site
11 september 2019

Functionele kledingkast met stijl: Häfele DressCode

Illustratie | © Häfele
Illustratie | © Häfele

De ene verzamelt schoenen, de andere sorteert zijn T-shirts op kleur of zijn kledij naargelang het seizoen... iedereen is anders, maar één ding is altijd even belangrijk: een goed overzicht en duidelijke orde. Direct vinden wat men zoekt. Alles binnen handbereik zonder veel heen en weer te lopen. Precies daarvoor is de Häfele DressCode ontwikkeld.

Al tientallen jaren werkt Häfele aan een geoptimaliseerde kastoplossing. Dankzij één concept kan je aan verschillende eisen voldoen: maximale variabiliteit, een consistente en duidelijke designtaal, functionele ideeën die het leven gemakkelijker maken. En dat alles zo comfortabel en eenvoudig mogelijk. Zodat iedereen zijn persoonlijk kastsysteem snel en intuïtief kan vorm geven.

 

Eenvoudig te combineren elementen

Wat heeft Häfele DressCode te bieden? Een systeem met eenvoudig te combineren elementen die op de behoeften van de gebruiker kunnen worden afgestemd. Alle componenten van de Häfele DressCode kunnen in een bestaande kast of in een aluminium framesysteem ingebouwd worden. Daarnaast is Häfele DressCode snel en zonder gereedschap op te bouwen en te monteren. Bovendien zorgt het nieuw ontwikkelde verbindersysteem in een handomdraai voor een stabiel kastinterieur.

Verschillende woonstijlen, verschillende kastdesigns en beschikbaar in twee trendy kleuren (verkeerswit RAL 9016 of ombergrijs RAL 7022): Häfele DressCode past zich aan elke stijl aan. Elegant, traditioneel of puristisch. 

 

Ideaal voor inloopkasten

De Häfele DressCode componenten kunnen ook in een vrijstaand aluminium framesysteem geïntegreerd worden. Het systeem kan op de eigen behoeften afgestemd worden en is ideaal voor inloopkasten. De montage gebeurt volgens hetzelfde principe als de inbouw in een houten corpus.