Doorzoek volledige site
16 oktober 2019

Kris Baetens neemt afscheid van NAV

NAV is op zoek naar een nieuwe algemeen directeur. Kris Baetens, die de functie sinds februari 2014 vervulde, gaat per 1 februari immers een nieuwe uitdaging aan bij dienstengroep Liantis.

Baetens zal er aan de slag gaan als regiomanager Oost-Vlaanderen. Die nieuwe uitdaging brengt hem terug naar de wereld van het sociaal overleg. Voor NAV werkte Baetens namelijk bij UNIZO. Baetens blijft nog tot begin december bij NAV om de handover van zijn taken te organiseren.

NAV gaat dus op zoek naar een nieuwe algemeen directeur die de leiding heeft over het NAV-secretariaat in Brugge en Brussel. De uitdaging? Je stuurt een team van 11 medewerkers aan en coördineert de organisatie op inhoudelijk, personeelsbeleid en financieel vlak, en dit in nauw overleg met de voorzitter en het uitvoerend comité. Meer info over de vacature is te vinden via deze link.


Bedankt!

Het team achter architectura.be wenst Kris nadrukkelijk te bedanken voor de vruchtvolle samenwerking de afgelopen jaren. Wij wensen hem veel succes in zijn nieuwe uitdaging.