Doorzoek volledige site
29 oktober 2019

Schoonloopzone met speciale patronen

Illustratie | © Emco

Logo of patroon in de schoonloopzone? Dit kan eenvoudig met de emco schoonloopzone Maximus Image. Bij deze serie kunt u kiezen uit 45 standaard kleuren. Bovendien kan emco een speciaal ontworpen patroon of bijvoorbeeld een logo in allerlei kleuren in de mat integreren. Zo wordt de schoonloopzone een opvallende promotie of het attendeert mensen op een functionele wijze.

De schoonloopzone is een technisch en qua vormgeving doordacht product met een hoge kwaliteit. Geschikt voor professioneel gebruik in bijvoorbeeld winkelcentra, hotels, openbare gebouwen, kantoren en zorgcentra. Dankzij de hoge kwaliteit zijn de meeste series ook geschikt voor rolstoelen, winkelwagens en loophulpmiddelen. Daarnaast voldoen alle series aan de slipgevoeligheid DS volgens EN 13893 en brandklassen Bfl-s1 of Cfl-s1 volgens EN13501-1.

De schoonloopzone kan in een sparing op maat worden gesneden of los op de vloer worden gelegd, als tapijtmat met afwerkrand. De rolbreedtes variëren van 100 tot 200 cm. Bovendien is de schoonloopzone uitermate geschikt als 3e zone in het effectieve 3 zone reinigingssysteem. Dankzij de vele mogelijkheden en hoogwaardige uitstraling geeft dat de entree de finishing touch!

GERELATEERDE DOSSIERS