Doorzoek volledige site
31 oktober 2019

DELABIE lanceert magazine voor architecten en designliefhebbers

Illustratie | © Delabie

DELABIE presenteert de eerste editie van haar Design magazine “Trends by DELABIE”. Dit magazine is volledig gewijd aan architecten, interieurontwerpers en, meer in het algemeen, aan al diegenen met een passie voor design en gevoel voor harmonie tussen dingen en plaatsen.

Het Franse familiebedrijf DELABIE is ruim 90 jaar actief en uitgegroeid tot Europees marktleider in sanitair voor publieke en commerciële gebouwen. Vandaag streeft het bedrijf ernaar voor een zo groot mogelijk publiek een esthetisch aangename ervaring te bieden in openbare plaatsen.

 

Mooie sanitaire installaties

Met dit magazine laat DELABIE zien dat het mogelijk en zelfs nodig is om mooie sanitaire installaties te voorzien. En dit niet alleen in grote publieke gebouwen zoals luchthavens, universiteiten, gezondheidsfaciliteiten, musea en sociale instellingen maar ook kleinere openbare plaatsen zoals medische kantoren, sporthallen, restaurants of nachtclubs. Het imago van een gebouw komt ook tot uiting in de sanitaire ruimtes.

DELABIE ontwerpt kranen en sanitair die in de eerste plaats robuust en gemakkelijk te onderhouden zijn, maar die ook esthetisch zijn. De oplossingen van DELABIE creëren sanitaire ruimtes die de architecturale en decoratieve continuïteit van het gebouw onderschrijven in plaats van deze te doorbreken. Dit blijkt uit hun aanwezigheid in grote internationale projecten. Experimenten herhalen en toepassingen opnieuw uitvinden, ontcijferen van en anticiperen op trends - dat is het DNA van DELABIE, die ernaar streeft een verband te leggen tussen ontwerp, architectuur en functionaliteit.

 

Projecten, trends en interviews

Binnenin TRENDS by DELABIE vinden voorschrijvers belangrijke architecturale projecten waar de producten van het merk terug te vinden zijn, aangezien DELABIE-producten in meer dan 90 landen over de hele wereld worden geïnstalleerd. De lezer vindt ook trends en interviews met prominente ontwerpers en architecten die praten over hun projecten en hun passies, evenals een aantal voorstellingen van de mooiste producten van DELABIE.

Dit magazine, gewijd aan designgericht sanitair op publieke plaatsen, is uniek en werd net bekroond tijdens de CONSTRUCOM Awards 2019. De jury waardeerde vooral het lef om een papieren magazine te maken en de designkaart te spelen in een sector als sanitair.

Voorschrijvers kunnen zich registreren om de eerste editie van TRENDS by DELABIE gratis te ontvangen of het tijdschrift online raadplegen.

GERELATEERDE DOSSIERS