Doorzoek volledige site
04 november 2019

Emco 3-zone reiniging: 90% reiniging, esthetisch en kostenbesparend

Illustratie | © Emco
Illustratie | © Emco
Illustratie | © Emco
Illustratie | © Emco
Illustratie | © Emco
Illustratie | © Emco
Illustratie | © Emco

De emco 3-zone reiniging is een esthetische maatwerkoplossing en is het meest optimale entreematsysteem voor opvang van vuil en vocht. Afhankelijk van de lengte vangt de 3-zone reiniging meer dan 90% vuil en vocht op. Hoe langer de passage, des te sterker het effect. Dankzij het 3-zone reinigingssysteem beschadigt de aangrenzende vloer minder. Bovendien wordt er veel minder vuil en vocht doorgelopen en daardoor wordt bespaard op schoonmaakkosten.

De eerste zone bestaat uit een aluminium profielmatsysteem en dient voor de opvang van grof vuil. De tweede zone is ook een profielmat en dient voor de opvang van fijn vuil. De derde zone bestaat uit een schoonloopzone en zorgt ervoor, dat het restvuil en vocht adequaat wordt opgevangen.

 

Verschillende kleuren, inlagen en profielen

Zone 1 en 2 zijn in verschillende kleuren, inlagen en profielen leverbaar. Bij de inlagen kunt u kiezen uit rubber-, cassetteborstel- en textielborstelinlagen. De profielen worden standaard in de aluminium naturelkleur geproduceerd. Deze zijn bovendien in een kleur te anodiseren, onder andere zwart, bruin en brons. Zone 3, de schoonloopzone, is leverbaar in een ongekend aantal kleuren en dessins.

Sinds dit jaar levert emco de Premium entreematten in zes verschillende schoonloopinlagen. De succesvolle Maximus-inlage kent u al, maar daar komen nu ook de Aero-, Care-, Conform-, Innova- en Outdoor-inlagen bij. Elke inlage heeft een eigen structuur en is functioneel inzetbaar voor velerlei binnen- en buitentoepassingen. Daarbij biedt de Maximus-inlage en de Outdoor-inlage de additionele mogelijkheid om een logo of ander ontwerp in de entreemat te integreren. Dit creëert een extra en positieve merkbeleving voor de opdrachtgever.

Door de vele mogelijkheden kan het 3-zone reinigingssysteem esthetisch worden ontworpen, en kan aangepast worden aan individuele wensen en exclusieve ontwerpeisen. De hoge kwaliteit staat garant voor een lange levensduur.

GERELATEERDE DOSSIERS