Doorzoek volledige site
04 november 2019

Enscape 2.6: Real-Time Rendering en Virtual Reality

Deze Real-Time Rendering Plugin voor zowel SketchUp PRO als REVIT is te bekomen via C3A.

Op de C3A-Workshops rond Revit Render-faciliteiten op 12 dec. 2018, werd Enscape 3D geïntroduceerd: een Real-Time Rendering Plugin voor zowel SketchUp PRO als REVIT, met de snelste renderings én de meest eenvoudige, interactieve en gebruiksvriendelijke besturing. In augustus 2019 werd deze workshop nog enkele keren herhaald, en... op 20 sept. 2019 werd de nieuwste versie 2.6 gereleased, met heel wat optimalisaties en uitbreidingen.

Met deze real-time renderingtechnologie kan uw project vanuit elke hoek indruk maken, op verschillende dagtijden. Het is niet nodig om je perspectief zorgvuldig aan te passen voordat je het rendert, begin Enscape en vlieg naar de plekken die je leuk vindt. Het is volledig dynamisch en: heel veel plezier! Verras je klanten na het zien van hun project.

 

One click to virtuele realiteit

Geef uw klanten de VR-ervaring alsof uw architectuur al is opgebouwd: met Oculus Rift / HTC VIVE en Enscape is een virtuele doorloop van uw gebouw slechts één klik verwijderd. Stop met het uitleggen van je tekeningen - verwonder mensen met je ideeën en bied ze een virtual reality-ervaring van hun architecturaal project.

 

Deel je walkthrough

Enscape wordt meestal vanuit en naast Revit of SketchUp uitgevoerd en weerspiegelt alle wijzigingen in uw constructie via realtime rendering. Bovendien kunt u de Enscape-walkthrough exporteren als een zelfstandig uitvoerbaar bestand om te distribueren naar uw klanten of collega's. Ze kunnen uw werk verkennen en zelfs het tijdstip van de dag veranderen.

 

Panorama & cardboard 

Deel meeslepende 360°-panorama's met collega's en klanten binnen enkele seconden! Met Enscape kunt u panorama's genereren in zowel stereo als mono. Ze kunnen worden opgeslagen in een bestand of worden geüpload naar de cloud, waar ze toegankelijk zijn via een link. Er is geen speciale app nodig, zelfs niet voor Cardboard.

Voor een snelle kennismaking: zie deze YouTube introductie,

GERELATEERDE DOSSIERS