Doorzoek volledige site
18 november 2019 | WOUTER POLSPOEL

Architectuurfotograaf Koen Van Damme biedt werk te koop aan voor De Warmste Week

Eén van de foto's die Koen Van Damme te koop aanbiedt. Illustratie | Koen Van Damme

Koen Van Damme, architectuurfotograaf, biedt tot 20 december tien van zijn foto’s online aan in het kader van De Warmste Week van Studio Brussel. De opbrengst gaat integraal naar naar Drive Up Safety, de verkeersveiligheidsorganisatie met jongeren als voornaamste doelgroep.

Geïnteresseerden kunnen prints bestellen van museumkwaliteit, al dan niet ingekaderd of gemonteerd op aluminium, dibond of plexiglas. Ze kunnen kiezen uit verschillende formaten.

Koen Van Damme is een grote naam in de wereld van de architectuurfotografie. In 1994 begon hij met het nemen van foto’s in opdracht van architecten(bureaus). Al snel werd zijn werk opgepikt door internationale architectuurtijdschriften zoals Architectural Digest, Wallpaper, Domus, a.mag, de Architect en a+u magazine. Van Damme viel met zijn foto’s ook herhaaldelijk in de prijzen in verschillende internationale wedstrijden zoals de European Prize of Architectural Photography, de Black and White Spider Awards, Archifocus en de Canvascollectie.

Sinds 2014 is Van Damme ook medewerker van Stocksy, het in Canada gevestigde bureau dat premium stockfoto’s maakt en aanbiedt.

Kopen kan online op deze pagina.