Doorzoek volledige site
27 november 2019 | WOUTER POLSPOEL

Sweco neemt Pythagoras over

V.l.n.r.: Andy Sack (zaakvoerder Pythagoras), Vicky De Bollen (director dinance, facility & legal bij Sweco Belgium), Erwin Malcorps (managing director van Sweco Belgium) en Evi Switters (head legal counsel, Sweco Belgium). Illustratie | Faye Pynaert

Sweco Belgium verwerft Pythagoras, een ingenieursbureau uit Ninove gespecialiseerd in werftoezicht en -coördinatie van infrastructuurwerken.

"Wij zijn verheugd om de gepassioneerde werftoezichters van Pythagoras binnen onze groep te verwelkomen. Zo verstevigen we onze slagkracht op het gebied van werfopvolging en anticiperen we op de groeiende coördinatievraag, met name voor grote projecten. Vandaag én morgen willen we onze klanten de juiste expertise voor hun specifieke project aanbieden", zegt Erwin Malcorps, Managing Director van Sweco Belgium.


Dertien werknemers

Pythagoras bvba werd in 1992 opgericht door de huidige zaakvoerder Andy Sack. Het bedrijf telt 13 medewerkers die op tientallen werven in Vlaanderen opereren. "We voelden ons meteen thuis in de solide organisatie van Sweco”, zegt hij. Met gebundelde krachten zullen we garant staan voor hoge kwaliteit, een nauwgezette uitvoering en controle op het gebruik van de voorgeschreven materialen en procedures. Samen met onze nieuwe collega's zullen we ook bijdragen aan de verdere uitbouw van het kwaliteits- en kennismanagement.”

GERELATEERDE ARTIKELS