Doorzoek volledige site
10 december 2019

Parketvloer met een comfortabele en rustige uitstraling in uniek domein

Illustratie | © Sika
Illustratie | © Sika
Illustratie | © Sika

Het Domein van Géronsart biedt een uniek residentieel aanbod: een reeks ruime en zeer comfortabele huizen en appartementen met veel lichtinval, gecombineerd met een breed scala aan diensten. Het landgoed omvat 66 appartementen, 10 huizen, 24 gerelateerde diensten en 9 ontspanningsruimtes. De vloeren van de ruimtes moesten de uitstraling van het hele landgoed reflecten.

Zo koos men voor een parketvloer met een luxueuze, comfortabele en rustige uitstraling. Een ideale vloer voor de verschillende soorten kopers.  

Een parketvloer heeft een goede parketlijm nodig. Een elastische lijm, gemakkelijk aan te brengen en die geschikt is voor gebruik met een vloerverwarmingssysteem.  

 

Elastische lijm

Sika leverde de SikaBond®-151 voor het verlijmen van de parket. Deze elastische lijm is ideaal voor een project met de omvang van het Domein van Géronsart.

Daarenboven is de parketlijm uitermate geschikt voor gebruik met vloerverwarming. De parketlijm is erg eenvoudig aan te brengen, is solventvrij en is op basis van silaanpolymeren.

 

Participanten

Bouwheer: Gerinvest
Uitvoerder: Thomas & Piron Bâtiment sa
Leverancier: Sika Belgium nv

GERELATEERDE DOSSIERS