Doorzoek volledige site
03 oktober 2012 | WENNEKE LINDEMANS

Senator van Jaspers-Eyers & partners wint European Property Award

Het Senator kantoorgebouw in Warschau, Polen van Jaspers-Eyers & partners heeft een European Property Award gewonnen in de categorie kantoorontwikkeling. Senator was het enige project in Polen dat de hoogste score van vijf sterren kreeg toegewezen en werd door een internationale jury als beste project verkozen in Europa.
Het Senator kantoorgebouw in Warschau, Polen van Jaspers-Eyers heeft een European Property Award gewonnen in de categorie kantoorontwikkeling. Senator was het enige project in Polen dat de hoogste score van vijf sterren kreeg toegewezen en werd door een internationale jury als beste project verkozen in Europa. De winnaars in de verschillende categorieën werden bekend gemaakt tijdens een Gala in het Marriott Hotel te London op 24 september 2012.


Senator is het meest recente project van Ghelamco in Warschau (bron: www.jaspers-eyers.be)


De European Property Awards 2012 is onderdeel van de prestigieuze International Property Awards. Deze prijs streeft ernaar projectontwikkelaars te onderscheiden die spectaculaire projecten realiseren. De projecten werden beoordeeld door een jury die bestond uit zestig internationale specialisten. Het evenement werd georganiseerd in samenwerking met Yamaha en the Royal Institute of Charted Surveyors (RICS). 


De jury beoordeelde Senator met de hoogste score (bron: www.jaspers-eyers.be)


De finale zal in december van dit jaar worden gehouden, waar de winnende projecten uit heel de wereld met elkaar de strijd aan zullen gaan. Senator krijgt dan concurrentie van projecten uit Azië, Europa, Afrika, Noord- en Zuid Amerika en de Arabische regio.

Senator is gelegen aan de Bielańska  straat in het centrum van Warschau. Het programma bestaat uit   25.000 vierkante meter kantoor oppervlakte. Momenteel is hiervan zo'n 70% al verhuurd aan bedrijven. De ontwikkelaar Ghelamco is als bouwheer opgetreden.