Doorzoek volledige site
30 oktober 2009

Slepen BUROII, BOB361 en DE Vloed-Sar een WAF-award in de wacht?

Een citytrip combineren met een hoogmis voor de architectuur? Dat kan door van 4 tot 6 november het World Architecture Festival in Barcelona bij te wonen. BUROII, BOB361 en de tandem SAR – DE Vloed zullen ongetwijfeld van de partij zijn vermits ze genomineerd zijn voor een prestigieuze WAF-award. Ook Vlaamsearchitectuur.be zal er bij zijn en zal uitvoerig verslag uitbrengen over dit evenement.

Een citytrip combineren met een hoogmis voor de architectuur? Dat kan door van 4 tot 6 november het World Architecture Festival in Barcelona bij te wonen. BUROIIBOB361 en de tandem SARDe Vloed zullen ongetwijfeld van de partij zijn vermits ze genomineerd zijn voor een prestigieuze WAF-award. Ook Vlaamsearchitectuur.be zal er bij zijn en zal uitvoerig verslag uitbrengen over dit evenement.Het jaarlijkse World Architecture Festival is zowat het grootste internationale architectuurevenement ter wereld.  Gedurende drie dagen verzamelen architecten vanuit de hele wereld om kennis te maken met allerhande nieuwe producten, om in contact te komen met buitenlandse collega’s, om een van de talrijke architectuurlezingen bij te wonen, maar wellicht ook om te genieten van de architectonische troeven van Barcelona.  

Het VDAB-project in Sint-Niklaas van BOB361Reikhalzend wordt uitgekeken naar de uitreiking van de WAF-awards op vrijdag 6 november waarvoor 630 projecten werden ingestuurd uit 81 verschillende landen. Hierbij ook drie Vlaamse inzendingen.
Het VDAB-project in Sint-Niklaas is genomineerd in de rubriek offices. De Brugse KHBO-campus van De Vloed en SAR Architecten heeft een nominatie op zak in de rubriek education buildings en ten slotte is er nog BUROII met een nominatie in de rubriek Future Projects – residential voor het project Mero Beach in Dominica.  Vorig jaar was BUROII ook genomineerd voor een buitenlands project, meer bepaald het Baiyun International Congress Center in Guangzhou, en won het zelfs in die categorie. Benieuwd of dat ook dit jaar het geval zal zijn voor een van deze drie Vlaamse projecten.

 

www.vlaamsearchitectuur.be heeft zijn tickets voor Barcelona al op zak en zal hier uitgebreid op terug komen in de volgende nieuwsbrieven. Gaat u ook van de partij zijn? Laat het ons weten zodat we ter plaatse kunnen afspreken voor een interview.


De KHBO-campus in Brugge van De Vloed en SAR ArchitectenResort Mero Beach van BURO II