Doorzoek volledige site
14 januari 2020

Verso Pro 2 biedt maximale ontwerpvrijheid

Illustratie | Ventilair
Illustratie | Ventilair

Ventilair voegt met Verso Pro 2 een nieuwe generatie luchtgroepen toe aan het aanbod. De Verso Pro 2 van Komfovent komt, door de vernieuwde kwaliteit van de behuizing samen met de meest energie efficiënte aandrijfcomponenten en warmtewisselaars, tegemoet aan alle vereisten van zowel commerciële gebouwen als kantoren, zorginstellingen, scholen,...

De nieuwe classificaties bepaald volgens Eurovent en maar liefst 1,6 miljoen combinaties zorgen voor maximale ontwerpvrijheid voor alle ventilatieprojecten tussen 1.000 en 40.000 m³/h.

Dankzij geavanceerde technologieën zijn voortaan luchtgroepen op maat mogelijk met hoge mechanische en energetische prestaties : D1, L1, T2, TB1. Dankzij minimale lekkages en energieverliezen wordt er efficiënt geventileerd.

 

Geluiddemping

Door de frameloze opbouw, de nieuwste PVC-profieltechnologie en 50% meer wanddikte dan voorheen met 70 mm dikke thermische isolatie en een dubbele afdichting worden luchtlekken en warmteverliezen tot een minimum herleid en wordt geluid extra goed gedempt.

Verso Pro 2 scoort optimaal volgens de EN1886 mechanische prestaties volgens Eurovent. Er gaat nauwelijks energie verloren doorheen de behuizing, en de energie wordt efficiënt terug naar het gebouw gevoerd. De werkingskosten van de Verso Pro 2 zijn bijgevolg minimaal.

Het geïntegreerde C5-besturingssysteem zorgt voor een optimale werking en dankzij de Verso selectiesoftware genereert u een gedetailleerd rapport. Eurovent, TUV, RLT-certificaten garanderen de correctheid en nauwkeurigheid van de parameters.

3D-modellen voor Revit van uw ontwerp zijn beschikbaar via de software, voor een snellere integratie van jouw ventilatieoplossing in digitale bouwprojecten (BIM).

GERELATEERDE DOSSIERS