Doorzoek volledige site
30 oktober 2009

Nv Mathieu Gijbels organiseert Architecten Seminar rond Brandveilig Bouwen

Gecompliceerde wetteksten analyseren zoals Bijlage 6, over brandveilig bouwen van industriegebouwen, is een tijdrovende bezigheid voor architecten. Nv Mathieu Gijbels wil dergelijke administratieve taken voor architecten vereenvoudigen en organiseert daarom in zijn kantoren in Opglabbeek op donderdag 19 november 2009 een seminar met Bijlage 6 als thema.

Gecompliceerde wetteksten analyseren zoals Bijlage 6, over brandveilig bouwen van industriegebouwen, is een tijdrovende bezigheid voor architecten. Nv Mathieu Gijbels wil dergelijke administratieve taken voor architecten vereenvoudigen en organiseert daarom in zijn kantoren in  Opglabbeek op donderdag 19 november 2009 een seminar met Bijlage 6 als thema.


Foto: PromatHoofd engineering, Gert Janssen, heeft het ontstaan van bijlage 6 jaren lang gevolgd en de finale tekst grondig bestudeerd en vertaald naar een praktische handleiding voor architecten. “Het is de bedoeling dat de architecten na dit seminar naar huis gaan met een efficiënte samenvatting die ze achteraf gemakkelijk in de praktijk kunnen toepassen. Op die manier hoeven zij de wetteksten zelf niet meer in te studeren”, aldus Gert Janssen. “Wellicht zullen we in de toekomst meerdere seminars voor architecten over wettelijke normeringen organiseren. We zijn ervan overtuigd dat we op deze manier de architect veel studiewerk en tijd zullen besparen”, besluit Gert Janssen.

 

Het seminarie is gericht op architecten met interesse in de industriebouw, en kan enkel bijgewoond worden mits voorafgaande inschrijving.

Praktische info:

Plaats:

Nv Mathieu Gijbels

Industrieweg Noord 1161

3660 Opglabbeek

 

Programma:

16u30: Onthaal en aperitief

17u00: Welkomstwoord

17u15: Presentatie door Gert Janssen

19u00 – 20u30: Receptie

 Geïnteresseerde architecten kunnen zich nog tot 13 november inschrijven via mail naar company@gijbels.be of telefonisch op 089 819 100.