Doorzoek volledige site
23 januari 2020

Goede Speelprojecten presenteert generatietuin

Illustratie | © Goede Speelprojecten

Op 6 februari a.s. vindt in Brussels Expo de jaarlijkse Vakbeurs Openbare Ruimte plaats. Bezoekers kunnen kennismaken met de vele facetten van de openbare ruimte en krijgen op de beursvloer een actueel beeld van alle denkbare producten op het gebied van openbare ruimte zoals: Spelen, Licht, Groen, Water & Klimaat, Straatmeubilair, Verkeer & Mobiliteit. Deze vakbeurs biedt optimale kansen voor inspirerende contacten met studiebureaus op het gebied van Advies & Beheer en Landschapsarchitectuur & Ontwerp. Goede Speelprojecten presenteert tijdens deze vakbeurs de 'generatietuin'.

Goede Speelprojecten is al decennialang actief in België en Nederland op het gebied van ontwerp en inrichting van speelplekken in de openbare ruimte, bij onderwijs en kinderopvang en in de recreatie- en zorgsector. Als pionier van natuurlijk en avontuurlijk spelen levert het bedrijf kwalitatief hoogwaardige, professionele speel- en sporttoestellen in 100% robuust robinia hout en staal, zowel standaard als in exclusief maatwerk.

 

Generatietuin

De generatietuin biedt jong en oud uitdaging om op een laagdrempelige en speelse manier in beweging te komen en aan hun gezondheid te werken.

In een groene parkachtige omgeving, nabij zorgcentra, seniorenwoningen, scholen enz., staan diverse beweegtoestellen die de vitaliteit en gezondheid van buurtbewoners en andere sporters bevorderen.

De term generatietuin in plaats van beweegtuin maakt duidelijk dat zowel senioren, bejaarden, kinderen en jongeren, maar ook sportverenigingen en de ongebonden sporters in deze tuin terecht kunnen.

U kunt zich gratis aanmelden voor de Vakbeurs. U vindt Goede Speelprojecten aan stand nr. 2.24

GERELATEERDE DOSSIERS