Doorzoek volledige site
26 november 2012

Nog Belgische projecten genomineerd voor Mies Award 2013

Eerder werd al bekend dat architecten de vylder vinck taillieu (Huis Rot-Ellen-Berg en Twiggy) en Robbrecht en Daem architecten / Marie-José Van Hee architecten (Stadshal in Gent) genomineerd zijn voor de Mies Award 2013. Ook volgende bureaus werden weerhouden: Verdickt & Verdickt architecten met de WDT-loodsen op Park-Spoor Noord, NU architectuuratelier samen met het Hasseltse Architectenbureau L-Groep voor de C-Mine expeditie in Genk en BLAF architecten met het project gbL.
Eerder werd al bekend dat architecten de vylder vinck taillieu en Robbrecht en Daem architecten / Marie-José Van Hee architecten genomineerd zijn voor de Mies Award 2013. Volgens het VAi zijn architecten de vylder vinck taillieu genomineerd met de projecten Huis Rot-Ellen-Berg en Twiggy en  Robbrecht en Daem architecten / Marie-José Van Hee architecten met de Stadshal in Gent. Ook volgende bureaus werden weerhouden: Verdickt & Verdickt architecten met de WDT-loodsen op Park-Spoor Noord, NU architectuuratelier samen met het Hasseltse Architectenbureau L-Groep voor de C-Mine expeditie in Genk en BLAF architecten met het project gbL.

 


In 2011 behoorde MDMA-Martine De Maeseneer Architecten met het Bronks Jeugdtheater in Brussel tot de finalisten en in 2003 was Xaveer De Geyter Architecten reeds finalist met het Chassé Park Apartmenten in Breda.


Bron: VAi