Doorzoek volledige site
24 februari 2020

Geberit lanceert nieuwe bedieningsplaten en douchegoot

Illustratie | © Geberit

In 2020 stelt Geberit weer tal van nieuwe producten voor op het vlak van installatie- en spoelsystemen. Onder andere de nieuwe trendy bedieningsplaten Sigma50 en Sigma21, de Sigma20 en Sigma30 toon op toon mat of glanzend en de CleanLine80 douchegoot.

Vanaf april 2020 komt Geberit op de proppen met een nieuwe reeks van hoogwaardige materialen beschikbaar voor de populaire Sigma50 en de onlangs gelanceerde Sigma21. Dit levert een brede waaier aan mogelijkheden op om platen en knoppen te personaliseren. De bedieningsplaat van de Sigma50 behoudt de unieke uitstraling met de gebogen spoelknoppen en de Sigma21 wordt nog steeds gekarakteriseerd door z’n ringen. De populaire metaalkleuren rood goud, messing en zwart chroom worden hier toegevoegd en zijn allen gecoat met een glaskeramische laag die het oppervlak beschermt tegen schade.

De Sigma20 als Sigma30 bedieningsplaten zijn reeds verkrijgbaar in verschillende kleurtinten, namelijk in wit, zwart en roestvrij staal met een verschillende afwerking. De twee populaire modellen zijn vanaf nu ook volledig in het zwart of wit verkrijgbaar, waarbij elke kleur beschikbaar is in een glanzende en matte uitvoering. De karakteristieke ringen (bij de Sigma20) of designstrepen (Sigma30) worden aangeboden in contrasterende matte of glanzende uitvoeringen. Hierdoor zijn er in totaal acht verschillende versies beschikbaar. De matte plaatmodellen zijn speciaal gecoat om het oppervlak te beschermen.

 

Douchegoot

Ook het succesverhaal van de Geberit douchegoot krijgt in april 2020 een vervolg met de toevoeging van het model CleanLine80. Dit model is zowel qua ontwerp als op technisch vlak verbeterd en is bedoeld voor tegelconstructies van 10 tot 35 mm. Het kleurenpalet springt meteen in het oog. Bij de versies champagne en zwart chroom zijn nieuwe, trendy metaalkleuren verkrijgbaar. Samen met de derde uitvoering in roestvrij staal, hebben ze allemaal een speciale oppervlakteafwerking die gedeeltelijk gepolijst en gedeeltelijk geborsteld is.

Kom deze nieuwigheden zelf ontdekken op de stand van Geberit op Batibouw, paleis 7 - stand 411.

GERELATEERDE DOSSIERS