Doorzoek volledige site
27 februari 2020 | NIELS ROUVROIS

architectura.be Podcast: Pioneer Award-winnaar Ken De Cooman (BC architects & studies en BC materials)

 

Met trots presenteert architectura.be zijn gloednieuwe podcast! In de architectura.be Podcast - met de passende baseline 'architectuur in audioformaat - laten we interessante architecten aan het woord die stilstaan bij hun en andermans architectuur en hun visie verwoorden op boeiende maatschappelijke issues. Ken De Cooman, één van de vennoten van BC Architects en BC Materials, bijt de spits af. 

Beluister de podcast HIER!

Een pionier is De Cooman zeker, want BC architects & studies en BC materials hebben zonder meer baanbrekend werk verricht om circulair bouwen onder de aandacht te brengen én in de praktijk om te zetten. Rik Neven, zaakvoerder van Redactiebureau Palindroom en architectura.be schotelt Ken in deze podcast een aantal voor de hand liggende maar ook een aantal verrassende vragen voor.

Deze architectura.be Podcast kwam tot stand dankzij volgende parters: KUBUS, partner in BIM voor ARCHICAD, Solibri & BimCollab. Assiver, verzekeringsmakelaar gespecialiseerd in polissen voor architecten en VELUX, partner in daglichtoplossingen.