Doorzoek volledige site
11 maart 2020

Het nieuwe laminaatvloerassortiment MeisterDesign. laminate

Het aanbod van MeisterWerke Illustratie | MeisterWerke
Het nieuwe assortiment MeisterDesign. laminate omvat ook uitzonderlijke creaties zoals het decor "Multiwood" dat is samengesteld uit imitaties van 10 verschillende houtsoorten terwijl het toch een harmonische uitstraling heeft. Illustratie | MeisterWerke
Een laminaatvloer met lange planken komt optisch perfect tot zijn recht in royale, open woonruimtes. Illustratie | MeisterWerke
De topcollecties LD 250 en LL 250 zijn 24 uur watervast en daardoor uitermate geschikt voor in de badkamer. Illustratie | MeisterWerke
Naast authentieke houtdessins staan ook trendy decors met steenimitaties in tegelformaat centraal. Illustratie | MeisterWerke

MEISTER-laminaat wordt MeisterDesign. laminate! MeisterWerke neemt het assortiment laminaatvloeren per 1 maart 2020 flink onder handen met blik op huidige trends en technische vernieuwingen. 

Een belangrijke vernieuwing is de 24h of 4h bestendigheid tegen water. Hiermee zijn bepaalde laminaatvloeren van MEISTER toegelaten voor gebruik in vochtige ruimtes. Deze eigenschap wordt bereikt dankzij het AquaSafe-systeem (4h) en AquaSafe-systeem + (24h). Dit bestaat uit meerdere elementen die de vloer beschermen tegen binnendringend vocht: een van nature waterdicht oppervlak van melaminehars, de nieuwe AquaStop-geïmpregneerde voegen, de uitzonderlijke dichtheid van de voegen en een tegen uitzetten verbeterde dragerplaat.

De acht collecties van het nieuwe laminaatassortiment MeisterDesign. laminate worden onderverdeeld naar drie verschillende soorten productopbouw:

 

De extra dikke laminaatvloer voor de hoogste vereisten

De collecties LL 250 (S) en LD 250 beschikken met een dikte van 10 mm of 12 mm bij geïntegreerde contactgeluiddemping over een bijzonder hoge en stabiele productopbouw (gebruiksklasse 23 | 32). Ze zijn volgens de normen van de Noord-Amerikaanse en Europese vereniging van laminaatvloerfabrikanten 24 uur lang watervast.

Dit maakt het laminaat uit deze collecties perfect bij hoge eisen op gebied van weerstandsvermogen en houdbaarheid – natuurlijk ook in de badkamer!

 

De slimme laminaatvloer voor alle toepassingen

Laminaatvloeren uit de vier collecties LL 150 (S), LD 150, LC 150 en LB 150 bieden de grootste verscheidenheid in hun uiterlijk en formaat, in combinatie met optimale technische eigenschappen. Dankzij hun opbouwhoogte van 8 mm (10 mm bij een contactgeluiddempende onderlaag), de gebruiksklasse 23 | 32 voor sterk belaste woonruimtes en gemiddeld intensief gebruikte commerciële ruimtes, zoals kleine winkels en restaurants, en 4 uur bestendigheid tegen water, kunnen deze laminaatvloeren werkelijk alles aan.

 

Instapcollecties: Merk-laminaat van MEISTER

De collecties LD 55 en LC 55 zijn de juiste keuze voor iedereen die belang hecht aan een stevige laminaatvloer van topkwaliteit. De dikte van 7 mm (8,5 mm bij een contactgeluiddempende onderlaag) en gebruiksklasse 23 | 31 maken deze vloeren uitermate geschikt voor alle woon- en slaapkamers, kinderkamers en licht belaste commerciële ruimtes zoals hotelkamers of kantoorruimtes.

 

Nieuw POS-concept

De verschillende presentatiemeubels van Meister maken deel uit van het nieuwe, allesomvattende POS-concept dat overzicht biedt dankzij moderne showroomproducten voor een aantrekkelijke en opvallende productpresentatie. Tegelijkertijd zorgen deze POS-elementen met hun gedetailleerde informatie ervoor dat MEISTER-dealers klanten eenvoudig en plezierig van advies kunnen voorzien.

Ook aan het digitale werkveld is gedacht. Zo zijn alle productstalen van een individuele QR-code voorzien die direct naar de productpagina op www.meister.com leidt. Daar staat voor ieder product naast alle technische details, ook een omvangrijke fotogalerij klaar.

GERELATEERDE DOSSIERS