Doorzoek volledige site
16 maart 2020

emco entreematten voor onderscheidend design

Illustratie | © Emco
Illustratie | © Emco
Illustratie | © Emco
Illustratie | © Emco
Illustratie | © Emco

Bij architectuur is exclusiviteit en een onderscheidend design steeds essentiëler. Om die reden heeft emco haar profielmatseries Diplomaat Original en Marschall Original uitgebreid met de exclusieve Diplomaat Premium en Marschall Premium-series. Bij de Premium-series kunt u als inlage kiezen uit meerdere typen schoonloopkwaliteiten in vele onderscheidende kleuren. Zo kunt u met het ontwerp van de entree nog beter aan de wensen van de opdrachtgever voldoen.

De verschillende schoonloopinlagen bieden naast de vele esthetische voordelen, de beste oplossing uit oogpunt van belasting, loopfrequentie, vocht- en vuilreductie en veiligheid.

 

5 nieuwe schoonloopinlagen

Emco biedt met de Original entreematten verschillende soorten inlagen aan, zoals rubber-, cassetteborstel- en tapijtstrookinlagen. Met de Premium entreematten kunt u nu kiezen uit zes verschillende schoonloopinlagen.

De succesvolle Maximus-inlage kent u al, daar komen nu de Aero-, Care-, Conform-, Innova- en Outdoor-inlagen bij.

Elke inlage heeft een eigen structuur en is functioneel inzetbaar voor allerlei binnen- en buitentoepassingen. Daarbij bieden de Maximus-inlagen de additionele mogelijkheid om een logo of ander ontwerp in uw entreemat te integreren. Dit creëert een extra en positieve merkbeleving voor de opdrachtgever.

 

Duurzaamheid

Bij de nieuwe Premium-serie kunt u kiezen uit twee emco inlagen van ECONYL-garens. Deze garens bestaan uit 100% gerecycled materiaal en zijn gekwalificeerd door het onafhankelijke certificeringsbureau DNV.

GERELATEERDE DOSSIERS