Doorzoek volledige site
24 maart 2020 | WOUTER POLSPOEL

KUBUS helpt architecten de coronacrisis zinvol door te komen

Illustratie | KUBUS

Nu de economische activiteiten door de coronacrisis noodgedwongen op een lager pitje staan en ook architecten misschien wat meer vrije tijd hebben, wil KUBUS hen de kans bieden die tijd nuttig te besteden, zodat ze zelfs sterker staan als COVID-19 achter ons ligt. De leverancier en kennispartner van BIM-software zet daarom volop in op een online aanbod aan demo’s, workshops en infogesprekken. Het benadrukt ook nog eens dat alle recente webinars steeds online te raadplegen zijn.

KUBUS speelt in op de coronacrisis door tijdelijk de mogelijkheid te bieden om een infogesprek over BIM-implementatie te verkrijgen, een remote online demo van ARCHICAD aan te vragen, een workshop op afstand van een halve dag te boeken waarbij architecten onder begeleiding van een BIM-specialist zelf ARCHICAD kunnen uitproberen of een demo over Solibri te volgen.

Het infogesprek over hoe BIM te implementeren in je architectenbureau duurt 15 minuten en gebeurt telefonisch. Via deze link kan je zo’n telefonische afspraak boeken.

Een demonstratie op afstand van ARCHICAD boeken, kan via deze link. De demo over het revolutionaire softwarepakket waarmee je eenvoudig, efficiënt en snel aan alle soorten bouwkundige BIM-modellen werkt, duurt 45 minuten.

Architecten die onder begeleiding van een BIM-specialiste liever zelf eens aan de slag gaan met ARCHICAD kunnen Hier kan je zo'n remote workshop vastleggen.

Wie benieuwd is naar wat Solibri allemaal kan, kan, ook helemaal gratis, een afspraak maken om een demo te volgen van het programma op een moment naar keuze via deze link.


Zelf ook thuiswerk

Ten slotte biedt KUBUS als vanouds ook de mogelijkheid om alle recente webinars die het gaf te herbekijken. Dat kan via deze pagina.

KUBUS zelf is zoals gevraagd door de overheid ook geheel overgegaan op thuiswerken, maar blijft desondanks wel normaal bereikbaar en breidt zijn service dus zelfs uit, zodat architecten hopelijk sterker uit deze crisis komen. KUBUS wenst iedereen van ganser harte toe gezond door deze periode te komen.