Doorzoek volledige site
24 maart 2020

Integratie in de omgeving dankzij verborgen bevestigingselementen

Illustratie | Richard Alcock
Illustratie | Richard Alcock
Illustratie | Richard Alcock
Hoogprofielen voor het opslaggedeelte. Illustratie | Richard Alcock

Het bedrijf Attent Gifts bouwde een nieuwe administratie- en opslaglocatie in Beernem. Voor de gevelbekleding gebruikte de firma sandwichpanelen met verborgen bevestigingselementen.van Joris Ide.

Efficiëntie en esthetiek

De JI Wall 1000FC PIR is een sandwichpaneel voor gevels, met verborgen bevestigingselementen. Dit paneel kan horizontaal of verticaal worden geplaatst.
  
Esthetisch: dankzij de verborgen bevestigingselementen. Dit sandwichpaneel geeft de kantoren een architecturale uitstraling.
Bovendien lopen de microribben mooi gelijkmatig over de hele gevel en vormen ze een mooi lijnenspel met de kaders van de raampartijen.
 
Efficiënt: deze panelen zijn conform de klassenindeling naar materiaalgedrag bij brand: B-s2, d0, en voldoen aan de meest strenge vereisten op het gebied van energie-efficiëntie.

De panelen voldoen bovendien aan alle technische normen op de West-Europese markt.

 

Voordelig en duurzaam

Joris Ide werd uitgekozen om dit project, met een oppervlakte van 1.500 m², voor haar rekening te nemen. JI Wall 1000FC PIR is immers een voordelig systeem: de panelen zijn voordelig in aankoop, en zijn bovendien heel doeltreffend en snel te plaatsen. Daarnaast is het ook een duurzame oplossing: de panelen zijn bekleed met slijtvast voorgelakt staal, met tien jaar garantie

GERELATEERDE DOSSIERS